Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Oskarshamn

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Oskarshamn.

Mötet med döden vid en nära anhörigs bortgång utgör en av människans svåraste livskriser och ger upphov till många frågor och svåra tankar hos de anhöriga. Vi på Fenix Begravningsbyrå Oskarshamn ser på sorgen och saknaden som ett kärlekens pris och smärtan som ett bevis på hur högt älskad den avlidne var.

Fenix är en nytänkande och modern begravningsbyrå, där du kan planera och boka en vacker och personlig begravning på flera olika sätt. Vår uppgift är att ge dig stöd när du arrangerar en fin och personlig begravning i Oskarshamn. Vi samarbetar med alla trossamfund och arrangerar ceremonier enligt Svenska Kyrkans ordning, borgerliga ceremonier eller enligt den trosuppfattning som du tillhör.

Fenix Begravningsbyrå i Oskarshamn

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Oskarshamn

Det kan vara en stor trygghet att vända sig till någon som vet vad som måste ordnas i en stund när allt känns svårt och tungt. Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Oskarshamn planerar du en begravning kostnadsfritt tillsammans med en personlig rådgivare som vägleder dig genom hela processen. Men du kan även själv planera allt hemifrån via vårt planeringsverktyg på vår hemsida.

Där kan du gå igenom allt i lugn och ro utan tidspress titta igenom alla våra alternativ och priser. Många uppskattar att sköta planeringen hemifrån, då man slipper uttrycka sin sorg inför människor man inte känner. Vill du träffa oss personligen kommer vi gärna på hembesök, men du kan även boka ett möte med oss på Köpmansgatan 1, som är vår möteslokal i Oskarshamn.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Oskarshamn

Att ordna en begravning i Oskarshamn behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Det finns oändligt många sätt att hedra den avlidne på, det är bara fantasin som sätter gränser. Man kan till exempel skapa ett vackert personligt inbjudningskort eller ett ceremoniprogram med ett fint kort från den avlidnes liv som alla gäster får. Det finns de familjer som vill ha ett minnesbord med ett litet trädris i en vas, och som gäst på begravningen kan man skriva en personlig hälsning på små lappar som man hänger i trädet.

Det är vanligt att man låter en solist sjunga något vackert under ceremonin eller spela upp favoritlåtar som den avlidne hade på spotify. Det blir mycket personligt om man dekorerar kistan med personliga föremål som till exempel från en hobby som den avlidne hade. Fenix Begravningsbyrå Oskarshamn har representanter som är mycket duktiga på att dekorera med både blommor och personliga föremål.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Oskarshamn behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Oskarshamn

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning