Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Borgholm

Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Borgholm. När man har mist en nära anhörig kan upplevelsen vara så omtumlande att det är svårt att tänka klart. Det är många frågor som man måste ta ställning till i samband med planeringen av en begravning. Vi vill hjälpa dig om du stöter på frågor som känns svåra. Vi finns här för att underlätta och göra det så skonsamt och okomplicerat som möjligt för dig och din familj i denna svåra stund.

Vi guidar dig och hjälper dig igenom alla moment som hör en kyrklig, borgerlig eller annan religiös begravning till. Vi står till tjänst med allt, och ordnar bokning av ceremonilokal, präst, borgerlig officiant, representant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera. Du bestämmer själv hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med.

Fenix begravningsbyrå i Borgholm

Fenix begravningsbyrå

Planering av begravningsceremoni

Att boka med en personlig rådgivare är helt kostnadsfritt. Vi vill fungera som ett bollplank, stöttande och ta över i de stunder när allt känns svårt och övermäktigt. Fenix Begravning ger dig full service med såväl fysisk som digital närvaro när du behöver det. Det finns tre olika sätt att planera på. Du kan välja att planera allt i vårt planeringsverktyg direkt här på vår hemsida eller boka allt i ett telefonmöte. Vill du träffa oss personligen, ansikte mot ansikte, gör vi gärna ett hembesök.

Kort efter beställningen är genomförd kontaktar vi dig. Vi går igenom hela beställningen steg för steg för att säkerställa att inget har glömts bort.

Det kan vara bra att fundera över vissa grundläggande frågor innan planeringen, som vilken typ av begravning, kyrklig eller borgerlig, vilken kyrkogård, kremering, jordbegravning eller om askan ska spridas.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Borgholm

Att arrangera en begravning i Borgholm behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

I livet lever varje människa sitt liv på ett alldeles eget sätt, alla tänker och gör saker på olika sätt och tror även på olika saker. Därför vill vi skapa en begravning som präglar den avlidnes liv på ett personligt sätt som knyter ann till vem denne var i livet. Berätta för oss om dina tankar kring begravningen, så gör vi allt för att förverkliga dina önskemål om det är möjligt. Vi utgår ifrån dina eller den avlidnes önskemål i planeringen av ceremonin.

Det finns inte två begravningar som är lika, då alla tar avsked på olika sätt. Några vanliga exempel vid begravningar är att många har ett inramat fotografi på den avlidne under ceremonin. Musik som förknippas till den avlidne är viktigt för många, det kan framföras av en solist eller spelas upp på CD. Många anhöriga lägger mycket pengar på blomsterarrangemang som går i färger som känns personliga, och får begravningen att bli vackrare.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Borgholm behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Borgholm

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning