Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vi är verksamma över hela landet

Vi som hjälper dig i Borgholm
Charlotte Runius
Charlotte Ceder
Alexandra Scheider
Storgatan 27 B, Borgholm

Klicka här för att beställa minnesgåva

Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning
4.6 / 5.0 på 413 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Borgholm

Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Borgholm. När man har mist en nära anhörig kan upplevelsen vara så omtumlande att det är svårt att tänka klart. Det är många frågor som man måste ta ställning till i samband med planeringen av en begravning. Vi vill hjälpa dig om du stöter på frågor som känns svåra. Vi finns här för att underlätta och göra det så skonsamt och okomplicerat som möjligt för dig och din familj i denna svåra stund.

Vi guidar dig och hjälper dig igenom alla moment som hör en kyrklig, borgerlig eller annan religiös begravning till. Vi står till tjänst med allt, och ordnar bokning av ceremonilokal, präst, borgerlig officiant, representant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera. Du bestämmer själv hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med.

Fenix begravningsbyrå i Borgholm

Fenix begravningsbyrå

Planering av begravningsceremoni

Att boka med en personlig rådgivare är helt kostnadsfritt. Vi vill fungera som ett bollplank, stöttande och ta över i de stunder när allt känns svårt och övermäktigt. Fenix Begravning ger dig full service med såväl fysisk som digital närvaro när du behöver det. Det finns tre olika sätt att planera på. Du kan välja att planera allt i vårt planeringsverktyg direkt här på vår hemsida eller boka allt i ett telefonmöte. Vill du träffa oss personligen, ansikte mot ansikte, gör vi gärna ett hembesök.

Kort efter beställningen är genomförd kontaktar vi dig. Vi går igenom hela beställningen steg för steg för att säkerställa att inget har glömts bort.

Det kan vara bra att fundera över vissa grundläggande frågor innan planeringen, som vilken typ av begravning, kyrklig eller borgerlig, vilken kyrkogård, kremering, jordbegravning eller om askan ska spridas.

Det går naturligtvis också att boka ett möte på ett av våra lokala kontor. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Borgholm

Att arrangera en begravning i Borgholm behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

I livet lever varje människa sitt liv på ett alldeles eget sätt, alla tänker och gör saker på olika sätt och tror även på olika saker. Därför vill vi skapa en begravning som präglar den avlidnes liv på ett personligt sätt som knyter ann till vem denne var i livet. Berätta för oss om dina tankar kring begravningen, så gör vi allt för att förverkliga dina önskemål om det är möjligt. Vi utgår ifrån dina eller den avlidnes önskemål i planeringen av ceremonin.

Det finns inte två begravningar som är lika, då alla tar avsked på olika sätt. Några vanliga exempel vid begravningar är att många har ett inramat fotografi på den avlidne under ceremonin. Musik som förknippas till den avlidne är viktigt för många, det kan framföras av en solist eller spelas upp på CD. Många anhöriga lägger mycket pengar på blomsterarrangemang som går i färger som känns personliga, och får begravningen att bli vackrare.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Borgholm behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Borgholm

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

eller

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning