Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Kalmar

Varmt välkommen till oss på Fenix Begravningsbyrå Kalmar.

Att mista en kär anhörig är en omtumlande och svår upplevelse. Det kan vara svårt i en tid som denna att veta vad man bör ordna med först och vad man kan vänta med lite. Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Kalmar får du all den hjälp du behöver när du står inför att planera en begravning. Med omtanke och lyhördhet ordnar vi en vacker och minnesvärd ceremoni enligt dina önskemål.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Kalmar arrangerar såväl borgerliga som kyrkliga begravningar eller ceremonier enligt något annat trossamfund. Det är möjligt att anordna en begravning på egen hand, utan hjälp av en begravningsbyrå. Men det är många svåra beslut att fatta och mycket att hålla reda på och det är viktigt att ingenting viktigt glöms bort. Med vår hjälp kan du vara precis så delaktig som du själv önskar. Vi anpassar oss och kan ta hand om allt som hör en begravning till, såsom det juridiska, transporter, tömning av bostaden och mycket annat.

Fenix Begravningsbyrå i Kalmar

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Kalmar

Vi på Fenix Begravningsbyrå Kalmar tycker att det ska vara självklart att du ska kunna planera en begravningen så enkelt och smidigt som möjligt. Därför har vi gjort det simpelt och skapat ett planeringsverktyg där allt är upplagt steg för steg här på vår hemsida. Du kan även ringa oss och planera tillsammans med en personlig rådgivare eller träffa oss vid ett hembesök alternativt boka ett möte på vår lokala möteslokal på Larmgatan 28 i Kalmar.

Innan vi planerar kan det bra att ha tänkt igenom och skriva ner de önskemålen som den avlidne kanske hade om sin begravning, om denna hade några. Hur du än väljer att planera får du alltid en offert med ett fast pris när vi har fått in din beställning och ingenting är bindande förrän du har godkänt offerten.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Kalmar

Att ordna en begravning i Kalmar behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Det finns många olika sätt att minnas och ta farväl av den som inte längre finns ibland oss. Ni som kände den bortgångne vet bäst hur ceremonin blir en fin hyllning med personlig prägel. Vilka idéer eller önskemål ni än har gör vi vårt yttersta för att de ska bli verklighet, så långt det är praktiskt möjligt. Vi på Fenix Begravningsbyrå Kalmar hjälper naturligtvis till med idéer om ni så önskar.

Vad som är vanligt på många begravningar som sätter fin personlig atmosfär och prägel är, att man väljer ut några låtar av den bortgångnes favoritartist som gästerna får lyssna på under ceremonin. En del familjer väljer att ha ett inramat fotografi på den avlidne på kistan eller bredvid urnan med ett vackert blomsterarrangemang runt om.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Kalmar behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Kalmar

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning