Ambassadör

Ambassadör

Klicka nedan för att sätta ditt betyg
4.5/5.0 på 25 betyg

Vill du göra något betydelsefullt? Vill du vara ett stöd för människor i en svår stund? Tycker du att avsked kan planeras mänskligare, varmare och utan onödiga kostnader? Vi söker dig som vill hjälpa andra på ett lika fint och personligt sätt som du skulle önska för dig själv och dina närmaste.

Som ambassadör för FENIX arbetar du fritt och på dina egna villkor. Du tar hand om familjen, besöker dem hemma eller hos våra lokala partners och hjälper dem att planera ett vackert avsked. Du bygger upp ett nätverk med alla viktiga kontakter på din ort. Vi står för utbildning, administration, logistik och din marknadsföring online. Du får lön per uppdrag och behöver inte starta eget företag.

FENIX finns för anhöriga på nätet, på telefon eller på tu man hand genom våra ambassadörer i stora delar av Sverige. Sedan starten 2014 har vi hjälpt tusentals familjer att få ett fint farväl. Tack vare att vi har centraliserat administrationen och inte har lokala kontor kan vi hålla kostnaderna nere. Vi vill erbjuda den bästa och mest prisvärda servicen genom att kombinera trygg personlig kontakt med effektiv central administration och logistik.

Låter det intressant? Använd den här länken för att fylla i intresseanmälan.

Dela gärna – kanske någon av dina vänner vill arbeta med oss?