Affärsänglarna i Malmö

Affärsänglarna i Malmö

Klicka nedan för att sätta ditt betyg
5.0/5.0 på 4 betyg

Samarbete Affärsänglarna och Fenix Family

Fenix Family föddes efter att samtliga tre grundare själva upplevt hur komplicerat och kostsamt det var att planera och genomföra en begravning. De upplevde också att det fanns stora brister i branschen när det kom till kundfokus.

Affärsänglarna i Malmö kom till när grundarna själva försökt resa kapital till ett av sina bolag. Branschen har länge präglats av att endast de som redan är förmögna – samt institutioner – är de som kan göra lönsamma investeringar. Detta ändrar Affärsänglarna på nu, genom att att låta alla som vågar få chansen att investera i onoterade bolag och spännande startups.

Erbjudande för dig som är medlem i Affärsänglarna

Många tar inte tag i sin familjejuridik förrän det är försent och då är det tyvärr oftast tungrott.

Fenix Family erbjuder nu juridiska tjänster inom familjejuridik, där Fenix står för 10 % av slutpriset, till medlemmar i Affärsänglarna i Malmö.

Medlemmar i Affärsänglarna kommer också att få tillgång till en kostnadsfri juridisk analys (värde 950SEK).

Vi rekommenderar att du först bokar en kostnadsfri juridisk analys, även om du i dagsläget inte har ett behov, för att säkerhetsställa att du har allt under kontroll.

Om Fenix Family

Fenix Family är den snabbast växande digitala uppstickaren i Sverige inom begravning; och juridik. Företaget finns förutom i Sverige också i Storbritannien. Vi utvecklar tekniken, marknadsför tjänsterna och hanterar kundvården. Genom att använda en outsourcad modell med partners och frilansare som levererar de faktiska tjänsterna med hjälp av vår teknik är vi ett modernt och kundvänligt varumärke.

 

Om Affärsänglarna:

Genom Affärsänglarnas nätverk får du en unik möjlighet att investera i bolag som är i ett tidigt skede av sin tillväxtresa. Vi har handplockat bolagen med högst potential och går själva in med både eget kapital och kunnande. Därmed skapar vi förutsättning för riktigt lönsamma affärer.

 

Ring oss gällande kostnadsfri juridisk analys

Tel: 0046 (0) 10 551 73 27

Email:partnerships@fenixfamily.se 

 

 

Head of Partnerships Fenix Family

Claudiu Moldovan

Email: claudiu@fenixfamily.se