Affärsänglarna i Malmö

Affärsänglarna i Malmö

Klicka nedan för att sätta ditt betyg
5.0/5.0 på 2 betyg

Samarbete Affärsänglarna och Fenix

Både Affärsänglarna och Fenix delar samma vision, vilket är att skaka om gamla paradigmer och erbjuda sina klienter 100 procent transparens, bättre Return On Investement för högkvalitativa tjänster som levereras av varma människor med stort hjärta och toppkompetens.

 

Om Affärsänglarna:

Affärsänglarna i Malmö är ett nätverk av stora och små investerare. Vi anser att även vanligt folk måste få chansen att göra tidiga och framgångsrika investeringar i onoterade bolag, istället för bara institutioner och redan förmögna.

Om Fenix Begravning & Juridik

Fenix är den snabbast växande digitala uppstickaren i Sverige inom begravning – och juridik som finns i både Storbrittanien och Sverige. Vi utvecklar tekniken, marknadsför tjänsterna och hanterar kundvården. Genom att använda en outsourcad modell med partners och frilansare som levererar de faktiska tjänsterna med hjälp av vår teknik är vi ett modernt och kundvänligt varumärke.

 

Medlemserbjudande Affärsänglarna

Fenix kommer att stå för 10 % av slutpriset gällande alla juridiska tjänster inom familjejuridik för alla medlemmar/investerare som tillhör Affärsänglarna i Malmö.

Medlemmar till Affärsänglarna kommer också att få tillgång till en 20 minuters kostnadsfri juridisk rådgivning (värde 950SEK).

Vi rekommenderar att du först bokar en kostnadsfri juridisk rådgivning även om du ännu inte har ett behov, för att säkerhetsställa att du har koll på läget. Som investerare ocn entreprenör så vet du att saker kan utvecklas dynamiskt.

Genom att vara förberedd och vara insatt så undviker du att senare bli utsatt. Det är den lilla skillnaden som långsiktigt avgör om dina investeringar ger avkastning.

 

Boka kostnadsfri juridisk rådgivning

Tel: 0046 (0) 10 884 83 83

Email:partnerships@fenixfamily.se 

 

 

Head of Partnerships Fenix

Claudiu Moldovan

Email: claudiu@fenixfamily.se