Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Perstorp

Varmt välkommen till oss på Fenix Begravningsbyrå Perstorp.

När någon som står oss nära avlider kan det kännas overkligt, det är en av livets mest omvälvande upplevelser. Det sätter djupa spår i oss när någon vi älskar försvinner ur vårt liv. Det kan kännas både svårt och omständligt att ta tag i och arrangera en begravning när man är i stor sorg.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Perstorp vill hjälpa dig och se till att allt det som känns svårt blir lite lättare för dig.

Vi arrangerar alla typer av begravningsceremonier som enligt Svenska Kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller andra typer av ceremonier om du tillhör ett annat trossamfund. Vi kan även ta hand om de juridiska aspekterna, som bouppteckning, arvskiften och dödsboförvaltning. Transporter och gravsättning är också en del av de tjänster som vi erbjuder.

Fenix Begravningsbyrå i Perstorp

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Perstorp

Du kan vara lugn och trygg när du vänder dig till oss. Vi hjälper dig att skapa en ceremoni där du känner att du får en personlig prägel och att avskedsstunden blir precis som du vill ha den. Rådgivningen är hos oss alltid kostnadsfri och du får råd och tips av en personlig rådgivare. Vi på Fenix Begravningsbyrå Perstorp erbjuder flera sätt att planera och boka en begravning. Du kan antingen ta det via telefon, via vår hemsida eller vid ett personligt möte.

Fördelen med att boka via vår hemsida är att du kan i lugn och ro tillsammans med dina anhöriga titta på alla våra alternativ. Du kan boka allt per telefon och följa hela processen på hemsidan och få rådgivning under samtalets gång. Det tredje alternativet är ett personligt möte där vi tillsammans diskuterar och planerar begravningen, det kan vi göra via ett hembesök eller vid ett möte i vår möteslokal i Perstorp.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Perstorp

Att arrangera en begravning i Perstorp behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vi på Fenix Begravningsbyrå Perstorp vill att begravningen skall vara en minnesvärd stund som du kan bära med dig för livet och vi vill hjälpa dig att förstärka minnet av den avlidne med en ceremoni. Det kan bli extra fint om den avlidne hade några egna speciella önskemål då utgår vi från det önskemålet när vi planerar begravningsceremonin.

Alla vill ta avsked på olika sätt och i det här avseendet finns det inget som är rätt eller fel. En del familjer väljer att ha ett tema och dekorera med personliga föremål, kanske med saker från den avlidnes hobby eller annat intresse. Andra nöjer sig med ett fotografi på den avlidne och musik som den avlidne gillade som spelas upp.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Perstorp behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Perstorp

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning