Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Bengtsfors

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå i Bengtsfors. En av de tuffaste upplevelserna här i livet är att mista någon man håller av mycket. Oundvikligen infinner sig en smärta, som är ett bevis på hur mycket den avlidne har betytt för dig. Sorgen är en naturlig reaktion och saknaden är ett bevis på den kärlek du känner. Det finns inga genvägar hur man tar sig igenom sorgearbetet men det är viktigt att uttrycka sin sorg och låta den ha sin gång.

Vi vet att avskedet vid en begravningsceremoni är en viktig del i sorgearbetet för alla de som sörjer. Därför vill vi hjälpa dig att anordna en fin, minnesvärd och personlig ceremoni. Vi ordnar alla typer av begravningar, som enligt Svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller enligt ett annat religiöst samfund.

Fenix begravningsbyrå i Bengtsfors

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Om man inte vill behöver man inte anlita en begravningsbyrå. Vill och orkar man, kan man ordna allt själv. Men om man inte är säker på vad som måste göras kan det vara skönt att vända sig till någon som har erfarenhet. Att planera med oss är kostnadsfritt, en personlig rådgivare tar hand om dig och vägleder dig genom hela processen.

På vår hemsida kan du enkelt och smidigt planera hela begravningen tillsammans med din familj. Alla alternativ visas i vårt planeringsverktyg steg för steg. Vill du hellre träffa oss personligen för att gå igenom och diskutera begravningen? Då kan vi göra ett hembesök om du vill.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Bengtsfors

Att ordna en begravning i Bengtsfors behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

För att en begravning ska bli så personlig som möjligt behöver vi hjälp av er som kände den avlidne. Kanske ni vet hur den avlidne ville ha det på sin begravning eller har ni några idéer om hur ni kan få en personlig prägel. Alla idéer och önskningar är bra, bara det är respektfullt mot den avlidne.

Det varierar stort mellan begravningar eftersom begravningsakten är en personlig ceremoni. En del familjer föredrar en stilla ceremoni som är endast för den närmaste släkten och familjen. Andra familjer vill att alla som kände den avlidne och vill ta avsked ska få komma. Hur ni än väljer att ta farväl ska ni alltid följa hjärtat, det som känns rätt är alltid rätt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Bengtsfors behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Bengtsfors

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning