Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Bengtsfors

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå i Bengtsfors. En av de tuffaste upplevelserna här i livet är att mista någon man håller av mycket. Oundvikligen infinner sig en smärta, som är ett bevis på hur mycket den avlidne har betytt för dig. Sorgen är en naturlig reaktion och saknaden är ett bevis på den kärlek du känner. Det finns inga genvägar hur man tar sig igenom sorgearbetet men det är viktigt att uttrycka sin sorg och låta den ha sin gång.

Vi vet att avskedet vid en begravningsceremoni är en viktig del i sorgearbetet för alla de som sörjer. Därför vill vi hjälpa dig att anordna en fin, minnesvärd och personlig ceremoni. Vi ordnar alla typer av begravningar, som enligt Svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller enligt ett annat religiöst samfund.

Fenix begravningsbyrå i Bengtsfors

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Om man inte vill behöver man inte anlita en begravningsbyrå. Vill och orkar man, kan man ordna allt själv. Men om man inte är säker på vad som måste göras kan det vara skönt att vända sig till någon som har erfarenhet. Att planera med oss är kostnadsfritt, en personlig rådgivare tar hand om dig och vägleder dig genom hela processen.

På vår hemsida kan du enkelt och smidigt planera hela begravningen tillsammans med din familj. Alla alternativ visas i vårt planeringsverktyg steg för steg. Vill du hellre träffa oss personligen för att gå igenom och diskutera begravningen? Då kan vi göra ett hembesök om du vill.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Bengtsfors

Att ordna en begravning i Bengtsfors behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
I en möteslokal, hemmet eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

För att en begravning ska bli så personlig som möjligt behöver vi hjälp av er som kände den avlidne. Kanske ni vet hur den avlidne ville ha det på sin begravning eller har ni några idéer om hur ni kan få en personlig prägel. Alla idéer och önskningar är bra, bara det är respektfullt mot den avlidne.

Det varierar stort mellan begravningar eftersom begravningsakten är en personlig ceremoni. En del familjer föredrar en stilla ceremoni som är endast för den närmaste släkten och familjen. Andra familjer vill att alla som kände den avlidne och vill ta avsked ska få komma. Hur ni än väljer att ta farväl ska ni alltid följa hjärtat, det som känns rätt är alltid rätt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Bengtsfors behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Bengtsfors

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning