Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Vetlanda

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Vetlanda.

Att någon som står en nära i livet går bort är bland det svåraste man kan vara med om. Upplevelsen är inte bara sorg utan ofta känns det helt overkligt, men det är en naturlig reaktion. Det finns tyvärr inget recept på hur man tar sig ur sorgen, det är en process som vi alla måste ta oss igenom.

Fenix Begravningsbyrå Vetlanda är inga experter på hur man hanterar sorg, men vi vet att begravningen är en viktig del av accepterandet och för sorgearbetet. Att börja förberedelserna för att planera en begravning i en stund av sorg och känslomässig turbulens är inte lätt. Därför vill vi på Fenix Begravningsbyrå hjälpa dig att göra det som är svårt lite lättare för dig. Vi kan arrangera alla typer av begravningar såsom kyrkliga, borgerliga och ceremonier enligt andra trosuppfattningar.

Fenix Begravningsbyrå i Vetlanda

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Vetlanda

Det är mycket som ska ordnas och bokas när man arrangerar en begravning, men det behöver inte vara jobbigt eller komplicerat. Med Fenix Begravningsbyrå Vetlanda som stöd är det enkelt att planera en begravning till ett fast rimligt pris, utan att man behöver kompromissa om vare sig kvalitet eller önskemål. Vi erbjuder kostnadsfri vägledning med personlig rådgivare genom hela processen via telefon. Du kan även boka allt online via vår hemsida i vårt smidiga planeringsverktyg.

Vill du träffa oss personligen kan du planera med en representant som kommer på ett hembesök, eller så kan du träffa vår representant i vår möteslokal i Vetlanda och planera tillsammans. Hur du än väljer att planera får du en offert med ett fast pris och inget är bindande förrän du har godkänt offerten.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Vetlanda

Att arrangera en begravning i Vetlanda behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Det finns inte två begravningar som är lika, eftersom alla vi människor är unika och har sin egen speciella karaktär och utstrålning. En begravningsceremoni genomsyras ofta av den personen man hyllar och alla vill ta avsked på olika sätt, och därför blir också ceremonin väldig personlig. Berätta för oss på Fenix Begravningsbyrå Vetlanda om dina tankar kring begravningen och om du har något i åtanke, så gör vi allt för att förverkliga det du tänker på, om det är möjligt.

För att hedra den avlidne utgår vi alltid ifrån dennes önskemål om det finns något uttalat, sedan väver vi ihop det med dina eller våra förslag. Det finns många saker man kan skapa för att det ska bli personligt, ett sätt är att pryda kistan med personliga föremål, låta någon sjunga den avlidnes favoritlåtar och skapa ett personligt ceremoniprogram som delas ut till alla gäster. Det är bara några vanliga exempel.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Vetlanda behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Vetlanda

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning