Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Upplands Väsby

Varmt välkommen till en modern begravningsbyrå - Fenix Begravningsbyrå i Upplands Väsby.

Vi vet att tiden efter man har mist någon man håller av, är en av de svåraste stunderna i livet. Att tänka på och planera en begravning mitt i detta känslomässiga kaos kan kännas både svårt och omständligt. Vår vision är att finnas här för dig för att underlätta din planering av begravningen. Du kan ordna med så mycket du själv orkar och överlämna resten till oss.

Det är viktigt att tillåta sig själv att sörja och begravningen är en viktig del i sorgearbetet. Vi ser till att allt det som känns svårt blir lite lättare för dig. Vi kan hjälpa dig att lösa alla de praktiska saker som måste ordnas. Vår personliga rådgivare hjälper dig med allt från bokning av ceremonilokal till bokning av präst, borgerlig officiant, representant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera. Vi kan även ta hand om allt det juridiska som uppstår när någon går bort, om du så önskar.

Fenix Begravningsbyrå i Upplands Väsby

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

När man planerar en begravning är det många saker man måste ta ställning till. Det kan vara bra att börja med de grundläggande, som vilken typ av begravning - kyrklig, borgerlig eller enligt någon annan trosuppfattning? Vilken typ av grav? Ska det vara en jordbegravning eller kremering? Var ska begravningen hållas? Vilken kyrka, kapell, eller ska begravningen hållas på någon annan plats?

När man vet det grundläggande så är det lättare att planera och då har man något att utgå ifrån. Vi erbjuder flera sätt att boka en begravning. Du kan tillsammans med våra rådgivare boka och gå igenom allt via telefon, alternativt boka på vår hemsida via vårt planeringsverktyg, där alla alternativ finns steg för steg. Uppstår det frågor kan du alltid ringa eller skicka ett mail, vi svarar så fort vi kan. Det finns möjlighet att ordna ett hembesök om du vill ha personlig hjälp på plats.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Upplands Väsby

Att arrangera en begravning i Upplands Väsby behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Hade den avlidne speciella önskemål om sin begravning? Då utgår man alltid från dennes önskemål och har det som grund för planeringen. Har du några tankar eller idéer hur du vill hedra din bortgångne vän, så ta upp det med oss så gör vi allt för att det ska förverkligas.

Det kan vara svårt att komma på något särskilt men prästen eller officianten brukar vara duktiga att få fram det personliga om den avlidne genom sin berättelse under ceremonin. Man kan förstärka och få en personlig känsla med till exempel favoritlåtar som den avlidne gillade. Det kan framföras av en duktig solist eller spelas upp på spotify.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Upplands Väsby behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Upplands Väsby

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning