Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Svalöv

Varmt välkommen till oss på Fenix Begravningsbyrå Svalöv.

Det är oundvikligt att vi någon gång i livet drabbas av att en älskad familjemedlem rycks ifrån oss. Det är också så att döden är en del av livet, men en mycket svår del och ibland är det en obeskrivlig smärta som infinner sig. Det är förståeligt att det kan kännas tungt och jobbigt att arrangera ett avsked som en begravning innebär.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Svalöv vet att det är en ovan och ny situation för dig och vi är lyhörda för dina önskemål. Du är delaktig i planering och genomförande så mycket du själv vill, så tar vi hand om det som du tycker känns svårt. Hos oss kan du få hjälp med att arrangera alla typer av begravningar oavsett vilken trosinriktning du än tillhör. Vi har även en lång erfarenhet av begravningar helt utan religiösa inslag om du önskar det.

Fenix Begravningsbyrå i Svalöv

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Svalöv

Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Svalöv är det lätt och smidigt att anordna en begravning och vi erbjuder flera sätt att planera en begravning. Tillsammans med våra duktiga rådgivare kan du gå igenom allt som måste planeras och beslutas, du får alltid råd och tips när du behöver det.

I ett telefonsamtal kan du boka allt med våra rådgivare som guidar dig igenom hela processen, en sak i taget. Du kan sitta hemma i lugn och ro tillsammans med din familj och gå igenom alla alternativen i vårt planeringsverktyg här på hemsidan och boka. Där finns allt upplagt steg för steg med bilder och priser. Vill du kan vi göra ett hembesök eller så bokar vi ett möte i vår möteslokal i Svalöv.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Svalöv

Att ordna en begravning i Svalöv behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

En begravningsceremoni är en personlig akt där man dels tar ett slutgiltigt avsked, dels hyllar den avlidnes liv. Därför tar man alltid hänsyn till om den avlidnes hade någon önskan om sin begravning. Det finns många fina sätt att skapa ett fint sista farväl, som sedan kan bli ett vackert minne som man kan bära med sig från begravningen.

Som exempel på hur man skapar en personlig begravning kan man skapa ett tema med den avlidnes intresse som grund. Tyckte den avlidne om att spela golf så har man ett golftema, eller var det musik som genomsyrade dennes liv så kan man ha favoritgitarren som dekoration och spela musik som denne gillade under ceremonin.

Många familjer väljer att trycka upp ett fint personligt ceremoniprogram som gästerna kan ta med hem som minne från begravningen.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Svalöv behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Svalöv

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning