Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Laholm

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Laholm.Vi vet att det är en tung och svår tid som kommer när man mister en anhörig och en nära vän. Vi på Fenix begravningsbyrå Laholm vet också att ta farväl under begravningsceremonin är en viktig del i sorgearbetet för de flesta människor. Vi har erfarenhet av att många som sörjer upplever stor stress när man samtidigt måste ordna en begravning då en rad praktiska saker ordnas, beslutas och lösas.

Vår begravningsbyrå arbetar som ett team och anpassar våra tjänster efter era önskemål. Vi vägleder dig med råd och tips med alla frågor kring en begravning och vår målsättning är att arrangera ett minnesrikt och vackert avsked på ett personligt sätt. Vi arrangerar olika typer begravningar som enligt kyrkans ordning eller enligt en annan religions samfund och naturligtvis även borgerliga ceremonier.

Fenix Begravningsbyrå i Laholm

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Laholm

När sorgen tar överhanden och gör att man inte kan tänka klart, vilket gör att besluten känns för svåra att fatta, finns vi här för att ta över det som känns övermäktigt. Vår roll är ge dig råd, att vara lyhörda och göra det svåra lite lättare för dig. Vi ser till att allt det du har tänkt dig kring begravningen omsätts till verklighet, om det är möjligt.

Det är mycket som ska planeras, bokas och genomföras vid en begravning. Vi på Fenix begravningsbyrå Laholm har gjort det lätt för dig genom att du kan boka allt i lugn och ro hemifrån på flera olika sätt. Du kan ringa och planera tillsammans med en personlig rådgivare, planera i vårt planeringsverktyg här på hemsidan eller få hjälp av en representant vid ett hembesök eller ett möte i vår möteslokal i Laholm.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Laholm

Att arrangera en begravning i Laholm behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Personliga önskemål kan vara precis vad som helst som känns personligt. Det kan till exempel vara att den avlidne hade ett uttalat önskemål om sin egen begravning. Har du eller någon anhörig kanske har en speciell tanke om hur ni vill utforma ceremonin? Du är välkommen med egna förslag så hjälps vi åt genom att bolla tankar för att göra ceremonin så personlig som möjligt. Fenix begravningsbyrå Laholm är alltid öppna för förslag.

Ingen begravning är den andra lik eftersom en begravningsceremoni är väldigt personlig, och det är så det skall vara. Men det finns en del vanliga inslag som många väljer att ha med under ceremonin, är att man låter en solist sjunga en eller flera av den avlidnes favoritlåtar alternativt spelar upp dom med spotify. Många familjer sätter ett inramat fotografi på kistan eller tillsammans med urnan.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Laholm behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Laholm

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning