Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Kronobergs län

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Kronobergs län.

Vi är alla på ett tillfälligt besök på jorden och förr eller senare tar livet slut för oss alla, det är ingen hemlighet för någon. Men även med den vetskapen är vi aldrig någonsin beredda när någon nära anhörig tas ifrån oss.

Oavsett om döden var väntad eller ej lämnar det alltid ett tomrum inombords som smärtar och känslorna är ofta motstridiga. När man precis har förlorat någon är det svårt att fungera som vanligt, men ofta som den närmast anhöriga är man ansvarig för att meddela alla och för planering av en begravning.

Vi på Fenix Begravningsbyrå i Kronobergs län är till för att ge dig tryggheten i att planera en begravning enkelt och smidigt med vårt stöd och vägledning. Du kan bestämma själv vad du vill ordna med och vad du vill att vi ska ta hand om. Fenix begravningsbyrå arrangerar kyrkliga som borgerliga begravningar men också begravningar med andra trosinriktningar.

Fenix Begravningsbyrå i Kronobergs län

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Kronobergs län

Att planera för en begravning måste inte vara svårt eller jobbigt, även om det är mycket att tänka på. Vårt jobb på Fenix Begravningsbyrå i Kronobergs län är att göra det så enkelt som möjligt för er att planera och hos oss kan du planera en begravning på flera olika sätt.

Du kan planera allt per telefon eller i ett videomöte med en av våra rådgivare. Du kan också boka allt online i vårt smidiga planeringsverktyg här på vår hemsida. Fördelen med att boka en begravning hemifrån online är att du tar det i din egen takt i lugn och ro och stöter du på något du vill fråga om är det bara att slå oss en signal.

Om du hellre vill träffas personligen och få hjälp med bokningen kan vi boka in ett möte i någon av våra lokaler eller så kan vi göra ett hembesök.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Kronobergs län

Att arrangera en begravning i Kronobergs län behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vid planering av en begravning tar man alltid i första hand hänsyn till om den avlidne hade egna önskemål för sin begravning. Men de anhörigas önskemål är också viktiga och oftast kan vi kombinera bådas vilja vid utformningen av ceremonin och gravsättning.

Särskilda önskemål kan vara något som känns personligt, ett inslag som lyfter fram individen under ceremonin. Saker som är unikt för just den avlidne, som ett intresse som denne hade, egenskaper eller personlighet. Några vanliga exempel är att välja musik som betydde mycket för den avlidne, att någon håller ett tal och berättar om någon händelse ur den avlidnes liv.

Fenix Begravningsbyrå i Kronobergs län kan hjälpa dig att dekorera kistan med personliga föremål, teckningar, foton och blomsterarrangemang som ger en personlig prägel på ceremonin och är mycket vanligt på begravningar.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Kronobergs län behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Kronobergs län

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning