Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix begravning i Eda

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå i Eda.

Mötet med döden när man förlorar en nära anhörig kan utgöra en av människans svåraste livskriser. Samtidigt skall många praktiska saker ordnas under den första tiden efter dödsfallet, oavsett hur man väljer att utforma begravningen eller avskedsceremonin. Vi på Fenix Begravningsbyrå vet allt det här och vill finnas till där för dig genom att underlätta, så att det blir så skonsamt och okomplicerat som möjligt i denna svåra stund.

För oss handlar en begravning om att hylla ett liv som har varit, därför vill vi att en begravning ska vara fyllt av minnen och kärlek. Vi guidar dig igenom alla moment som hör en kyrklig, borgerlig eller annan religiös begravning till. Så det spelar ingen roll vilken religion du tillhör. Vi står till tjänst med bokning av ceremonilokal, präst, borgerlig officiant, representant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera. Du bestämmer själv hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med.

Fenix begravning i Eda

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Du kan känna dig trygg när du vänder dig till oss. Vi vet vad som måste göras och guidar dig igenom processen kostnadsfritt. Planera allt i din takt tillsammans med en av våra personliga rådgivare. Ett annat bekvämt sätt är att använda vårt planeringsverktyg på hemsidan. Där kan du tillsammans med din familj gå igenom vilka alternativen är i varje moment, i lugn och ro. Känns det tryggare att prata oss personligen, kan vi göra ett hembesök om du vill.

Ingenting är bindande förrän du har godkänt vår offert som är grundad på din beställning.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Ed

Att ordna en begravning i Ed behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
I en möteslokal, hemmet eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

Du som anhörig vet bäst vad som är personligt eftersom du kände den avlidne i livet. Kanske finns det vissa önskemål från den avlidne kring sin begravning. Det är vanligt att man har önskat sig låtar som man tycker mycket om eller att vissa låtar som är starkt kopplade och påminner om den avlidne. Musik som framförs av en beställd solist kan kännas mycket vacker och personlig men man kan även spela upp musik via spotify nästan överallt.

Om man vill ha en annorlunda begravning kan man välja en borgerlig begravning. Till skillnad från kyrkliga eller kristna begravningar finns det inga särskilda regler på hur det ska gå till. Man kan ha ceremonin med eller utan religiösa inslag, och vill man kan någon nära vän eller anhörig kan hålla i akten ute i naturen på en fin utvald plats. Det är helt upp till de anhöriga.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Ed behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Ed

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning