Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Bjärred

Välkommen till oss på Fenix Begravningsbyrå Bjärred.

Att mista en närstående person är en omtumlande och svår upplevelse. I samband med ett dödsfall kan det uppstå många frågor som är mycket förvirrande och som man måste ta itu med och ta ställning till. Då kan det vara skönt att vända sig till någon som kan och vet hur allt går till. Vi på Fenix Begravningsbyrå Bjärred kan hjälpa dig att reda ut vad man bör ordna med på en gång och vad man kan vänta lite med.

Vi hjälper dig gärna med att arrangera ett minnesrikt och vackert avsked av en älskad familjemedlem. Vi arrangerar begravningar enligt många olika trosuppfattningar, som enligt kyrkans ordning eller enligt en annan religions traditioner och vi arrangerar naturligtvis borgerliga ceremonier precis så som du önskar.

Fenix Begravningsbyrå i Bjärred

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Bjärred

Vi på Fenix Begravningsbyrå Bjärred vill att du som anhörig ska känna att ceremonin får en personlig prägel och att avskedsstunden blir minnesvärd. Därför kan du kostnadsfritt vända dig till din personliga rådgivare för råd och tips. Du kan i lugn och ro tillsammans med dina anhöriga titta på alla våra alternativ här på vår hemsida. Vill du hellre ha ett personligt möte kan vi ordna hembesök eller ett möte i vår lokal i Bjärred.

Innan planeringen kan det vara bra att ha funderat över om man vill ha en kyrklig eller borgerlig begravning, eller enligt inom någon annan trosinriktning. Var begravningsceremonin ska hållas. Hur många ceremonin ska hållas för, bara för de närmaste eller för en större krets? Ska det vara en minnesstund efter begravningsceremonin? Fundera också på om ni vill ha en gravplats eller om askan ska spridas i en minneslund eller någon annanstans.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Bjärred

Att arrangera en begravning i Bjärred behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vi på Fenix Begravningsbyrå Bjärred hjälper gärna till med idéer om vad som är möjligt, när du berättar för oss om dina tankar och önskemål, för att spegla den person han eller hon var. Dock ska man i första hand utgå ifrån den avlidnes egna önskemål, om denne hade några. Det viktigaste är att det ska kännas rätt och personligt och inget är rätt eller fel i dessa sammanhang.

Alla begravningar är väldigt personliga och önskemålen varierar stort, vilket gör att alla ceremonier ser olika ut. Men att ha den avlidnes favoritlåtar uppspelande på begravningen är ett av de inslagen som är mycket vanliga. Kanske inte så konstigt eftersom musik kan vara mycket personlig och många gånger representerar musiken vilken typ av person man är.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Bjärred behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Bjärred

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning