Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vi är verksamma över hela landet

Vi som hjälper dig i Båstad
Charlotte Runius
Charlotte Ceder
Alexandra Scheider
Båstad, Båstad

Klicka här för att beställa minnesgåva

Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning
4.6 / 5.0 på 413 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Båstad

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Båstad.

Att mista någon är något man aldrig kan vara förberedd på och kanske den tuffaste och svåraste upplevelsen man kan vara med om. Det är inte lätt att i denna stund av sorg och känslomässig turbulens börja tänka på att planera en begravning. Därför vill vi finnas här och hjälpa dig igenom alla svåra beslut som måste fattas när du ska planera en begravningsceremoni.

Vi hjälper dig med att lösa både praktiska och juridiska frågor. Vi arrangerar alla typer av begravningsceremonier enligt Svenska Kyrkans ordning eller en borgerlig begravning. Tillhör du ett annat trossamfund, så ordnar vi det naturligtvis.

Fenix begravningsbyrå i Båstad

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det är mycket som ska ordnas, beställas och bokas inför en begravning. Allt från präst, transport, representant, ceremonilokal till blommor och kista. Därför kan det vara skönt och tryggt att vända sig till någon som vet vad som ska göras.

En personlig rådgivare hjälper dig kostnadsfritt att planera och boka allt efter dina önskemål. Du kan även i lugn och ro tillsammans med dina nära och kära boka själva i vårt planeringsverktyg, där du steg för steg kan gå igenom vårt utbud här på vår hemsida. Vill du hellre ha ett hembesök och få hjälp personligen, då ordnar vi självklart det.

Det som kan vara bra att ha klart innan man börjar planeringen är om ni önskar en kyrklig eller borgerlig. Även gravsättningen - om det ska vara en kremering eller en jordbegravning.

Det går naturligtvis också att boka ett möte på ett av våra lokala kontor. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Båstad

Att arrangera en begravning i Båstad behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

För sätta en personlig prägel på ceremonin kan man ha med personliga inslag i programmet. Ett vanligt inslag är att låta någon framföra en eller flera favoritlåtar som har präglat den avlidnes liv. I Griftetalet kan prästen eller officianten berätta om den avlidne och dennes liv, på det viset få fram känslan av vem han eller hon var i livet. Vi har sett att barnbarn gå fram och sjunga för sin avlidna mormor och andra visar bilder och berättar kring bilderna om dennes stunder i livet.

Alla begravningar ser olika ut och känns olika. Vissa föredrar en enkel begravning utan någon ceremoni, medan andra vill att alla som den avlidne kände ska vara med och vill ha en stor begravning med en lång ceremoni. Hur man än vill ta avsked så finns det inget rätt eller fel.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Båstad behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Båstad

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

eller

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning