Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Båstad

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Båstad.

Att mista någon är något man aldrig kan vara förberedd på och kanske den tuffaste och svåraste upplevelsen man kan vara med om. Det är inte lätt att i denna stund av sorg och känslomässig turbulens börja tänka på att planera en begravning. Därför vill vi finnas här och hjälpa dig igenom alla svåra beslut som måste fattas när du ska planera en begravningsceremoni.

Vi hjälper dig med att lösa både praktiska och juridiska frågor. Vi arrangerar alla typer av begravningsceremonier enligt Svenska Kyrkans ordning eller en borgerlig begravning. Tillhör du ett annat trossamfund, så ordnar vi det naturligtvis.

Fenix begravningsbyrå i Båstad

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det är mycket som ska ordnas, beställas och bokas inför en begravning. Allt från präst, transport, representant, ceremonilokal till blommor och kista. Därför kan det vara skönt och tryggt att vända sig till någon som vet vad som ska göras.

En personlig rådgivare hjälper dig kostnadsfritt att planera och boka allt efter dina önskemål. Du kan även i lugn och ro tillsammans med dina nära och kära boka själva i vårt planeringsverktyg, där du steg för steg kan gå igenom vårt utbud här på vår hemsida. Vill du hellre ha ett hembesök och få hjälp personligen, då ordnar vi självklart det.

Det som kan vara bra att ha klart innan man börjar planeringen är om ni önskar en kyrklig eller borgerlig. Även gravsättningen - om det ska vara en kremering eller en jordbegravning.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Båstad

Att arrangera en begravning i Båstad behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

För sätta en personlig prägel på ceremonin kan man ha med personliga inslag i programmet. Ett vanligt inslag är att låta någon framföra en eller flera favoritlåtar som har präglat den avlidnes liv. I Griftetalet kan prästen eller officianten berätta om den avlidne och dennes liv, på det viset få fram känslan av vem han eller hon var i livet. Vi har sett att barnbarn gå fram och sjunga för sin avlidna mormor och andra visar bilder och berättar kring bilderna om dennes stunder i livet.

Alla begravningar ser olika ut och känns olika. Vissa föredrar en enkel begravning utan någon ceremoni, medan andra vill att alla som den avlidne kände ska vara med och vill ha en stor begravning med en lång ceremoni. Hur man än vill ta avsked så finns det inget rätt eller fel.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Båstad behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Båstad

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning