Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Värmlands län

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Värmlands län.

När någon i den närmaste familjekretsen lämnar jordelivet infinner sig en känsla av overklighet och man hamnar i ett slags chocktillstånd. Vi på Fenix Begravningsbyrå i Värmlands län möter människor i sorg varje dag och vet vad du går igenom. Därför är det av största vikt att vi som begravningsbyrå ger dig rätt stöd och hjälp när du är mitt i ett sorgearbete.

Om du är den i familjen måste ta ansvar för att planera för begravningen, är det extra tungt för man kanske inte får sörja ifred. Det är oftast en uppgift som för många känns oerhört tung och omständlig. Mitt i detta kaos av känslor är det inte enkelt att samla tankarna och alltid tänka logiskt, det är därför vi finns till för att göra det svåra lite enklare för dig.

Många som kommer till oss uttrycker stor lättnad i att kunna lämna över ansvaret på någon som vet vad som måste göras. Vi på Fenix Begravningsbyrå i Värmlands län ser till att begravningen blir fylld av respekt för den avlidne och precis som du har tänkt dig.

Fenix Begravningsbyrå i Värmlands län

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Värmlands län

Hos oss på Fenix Begravningsbyrå i Värmlands län är det enkelt att planera en begravning. För dig som inte känner dig bekväm med att sitta på ett främmande kontor och prata med någon du inte känner, erbjuder vi flera andra sätt att sköta planeringen. Det kan vara oerhört känslosamt att berätta om en avliden anhörig när man mår som sämst.

Det personliga mötet är fortfarande ett alternativ, då vi kan göra ett hembesök där du är i din trygga miljö eller träffas i vår möteslokal. Du kan annars göra all planering via ett telefon- eller videomöte med en personlig rådgivare som hjälper dig igenom hela processen steg för steg. Ett tredje alternativ är att boka online i det planeringsverktyg du hittar på vår hemsida, där du i lugn och ro kan sitta hemma och gå igenom alla alternativ i varje steg av planeringen.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Värmlands län

Att arrangera en begravning i Värmlands län behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Varje begravning är unik därför att vi alla är olika. Vår främsta uppgift som begravningsbyrå är att vara lyhörda och se till att begravningen blir precis som du har tänkt dig och att ceremonin präglar den avlidne som mycket som möjligt. Har ni några speciella önskemål i samband med begravningen eller finns det en sista önskan från den avlidne hur denne ville begravas så ta upp det med oss. Vi gör allt i vår makt för att det ska förverkligas, om det är praktiskt möjligt.

Några enkla inslag i ceremonin brukar vara att man väljer speciell musik, ett tal eller att man dekorerar kistan med personliga föremål. Men ni får gärna komma med lite djärvare förslag – det är ju det ovanliga och det ”udda” som verkligen skapar en intimitet och personlighet. En av de mest ”udda” begravningar vi har hört talas om är, det var en man som ville bli begravd i sin gamla kökssoffa. Det var samma kökssoffa som han en gång föddes i för över 90 år sedan.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Värmlands län behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Värmlands län

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning