Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Skånes län

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Skånes län.

Det hade varit bra om det fanns något sätt att vara känslomässigt förberedd när någon nära anhörig tas ifrån oss, men tyvärr så kommer det alltid som en chock, även om det är väntat. När det händer är det viktigt att stanna upp och ta hand om oss själva och ge oss tid att sörja.

Det kan vara extra svårt om ansvaret ligger på dig att meddela släkt och vänner plus att ordna med begravningen. Vi som jobbar på en begravningsbyrå möter människor som förlorat en kär anhörig varje dag och vet vad du går igenom. Vi finns till för dig för att lösa allt det praktiska och hjälpa till att planera en begravning enligt dina önskemål.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Skånes län har erfarenhet av alla begravningsformer och kan arrangera ceremonier enligt alla trosuppfattningar men också begravningar utan religiösa inslag.

Fenix Begravningsbyrå i Skånes län

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Skånes län

Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Skånes län är det enkelt att planera en begravning. Vi erbjuder alla att planera en begravning på det sätt som passar en själv bäst, och därför har vi skapat olika sätt att planera. Hos oss är rådgivning kostnadsfri när du planerar en begravning.

  • Planera tillsammans med en personlig rådgivare via telefon eller i ett videomöte och få rådgivning och tips hela vägen
  • Boka hela begravningen online i vårt planeringsverktyg här på hemsidan. Där är allt upplagt steg för steg med bilder och priser.
  • Vill du ha hembesök och få hjälp med planeringen kan en representant komma hem till dig.
  • Vi kan även träffas på en av våra lokala möteslokaler på din ort i Skånes län.
Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Skånes län

Att ordna en begravning i Skånes län behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vi på Fenix Begravningsbyrå Skånes län ser det som vår uppgift att skapa ett avsked som du har tänkt dig. Vår planering tillsammans med dig grundar sig i den avlidnes sista önskan, om det finns något uttalat, och som vi väver ihop med era tankar och idéer. Det styr utformningen av ceremonin och gravsättningen.

Det finns inte två begravningar som är lika och det vill vi heller inte att de ska vara. De finns oändligt mycket man kan hitta på, som att dekorera kistan med saker från det den avlidne var mest intresserad av till exempel. Att anlita en solist som sjunger eller be någon hålla ett vackert tal.

Men det behöver inte vara några särskilda inslag för att en begravning ska kännas personlig och varm. Många nöjer sig med en finstämd ceremoni med personlig musik som spelas upp, dekorera kistan med ett fint fotografi på den avlidne, omgivet av vackra blomsterarrangemang.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Skånes län behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Skånes län

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning