Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Grästorp

Trygg begravning och juridisk hjälp i Grästorp – alltid fast pris

Grästorp
Boka en tid
Vårt erfarna team hjälper gärna till
Ring oss

Fenix Begravningsbyrå i Grästorp

En av de värsta sakerna som kan hända oss här i livet är när en närstående går bort. Det kanske är en situation som man aldrig har ställts inför tidigare och som kan förändra ens liv fullständigt. Vi vet vad du går igenom och därför vill vi vara ditt stöd under hela vägen, vid planering och genomförande av begravningen. Med omtanke och lyhördhet ordnar vi en vacker och minnesvärd ceremoni enligt dina önskemål.

Fenix Begravningsbyrå Grästorp arrangerar alla typer av begravningsceremonier då vi samarbetar med alla trossamfund. Det är mycket att hålla reda på och många svåra beslut att fatta när man planerar en begravning. Därför kan det vara skönt att få hjälp så att ingenting viktigt glöms bort. Vi anpassar oss och du vara precis så delaktig som du själv önskar. Men vi kan också ta hand om allt som hör till en begravning såsom det allt det praktiska kring planering och genomförandet, som juridik, transporter, tömning av bostaden och mycket annat.

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Grästorp

Hos oss är rådgivning kostnadsfri när du planerar med våra rådgivare. Du kan ringa och planera alltsammans med en personlig rådgivare eller planera och boka här på vår hemsida i vårt planeringsverktyg. Allt på hemsidan är enkelt upplagt och du bokar allt eftersom i olika steg, där du har möjlighet att se vilka alternativ som finns med priser. Fördelen med planeringsverktyget är att du kan sitta i lugn och ro utan tidspress och se över alternativen.

Känner du dig osäker kan en representant göra ett hembesök och hjälpa dig personligen, alternativt boka ett möte i vår möteslokal i Grästorp. Vår representant tar hand om allt det praktiska och finns där för dig under hela begravningsceremonin. Vi hjälper dig gärna med att hitta en lämplig lokal att samlas i efteråt för minnesstunden.

Möteslokaler i Grästorp

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress.

Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen.

På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.
Fenix begravningsbyrå

Våra alternativ

icon_urn-lightblue
Direktkremering

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

icon_dove-lightblue
Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Fenix begravningsbyrå