Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Grästorp

En av de värsta sakerna som kan hända oss här i livet är när en närstående går bort. Det kanske är en situation som man aldrig har ställts inför tidigare och som kan förändra ens liv fullständigt. Vi vet vad du går igenom och därför vill vi vara ditt stöd under hela vägen, vid planering och genomförande av begravningen. Med omtanke och lyhördhet ordnar vi en vacker och minnesvärd ceremoni enligt dina önskemål.

Fenix Begravningsbyrå Grästorp arrangerar alla typer av begravningsceremonier då vi samarbetar med alla trossamfund. Det är mycket att hålla reda på och många svåra beslut att fatta när man planerar en begravning. Därför kan det vara skönt att få hjälp så att ingenting viktigt glöms bort. Vi anpassar oss och du vara precis så delaktig som du själv önskar. Men vi kan också ta hand om allt som hör till en begravning såsom det allt det praktiska kring planering och genomförandet, som juridik, transporter, tömning av bostaden och mycket annat.

Fenix Begravningsbyrå i Grästorp

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Grästorp

Hos oss är rådgivning kostnadsfri när du planerar med våra rådgivare. Du kan ringa och planera alltsammans med en personlig rådgivare eller planera och boka här på vår hemsida i vårt planeringsverktyg. Allt på hemsidan är enkelt upplagt och du bokar allt eftersom i olika steg, där du har möjlighet att se vilka alternativ som finns med priser. Fördelen med planeringsverktyget är att du kan sitta i lugn och ro utan tidspress och se över alternativen.

Känner du dig osäker kan en representant göra ett hembesök och hjälpa dig personligen, alternativt boka ett möte i vår möteslokal i Grästorp. Vår representant tar hand om allt det praktiska och finns där för dig under hela begravningsceremonin. Vi hjälper dig gärna med att hitta en lämplig lokal att samlas i efteråt för minnesstunden.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Grästorp

Att ordna en begravning i Grästorp behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Alla begravningar ser olika ut eftersom det är en väldigt personlig ceremoni. Vi på Fenix Begravningsbyrå Grästorp vill naturligtvis hjälpa dig att skapa en så varm, minnesvärd och personlig begravning som möjligt. Har du några särskilda önskemål så var inte rädd för att tala om det för oss även om det känns lite ”udda”. Det får gärna vara något personligt som har med den avlidne att göra.

Att boka en solist till exempel, som framför en eller flera favoritlåtar som den avlidne hade, är ett vanligt sätt att knyta an till vem den avlidne var i livet. Man kan också ha med personliga föremål som ett fotografi, teckningar från barnen eller andra saker som hobbyprylar eller musikinstrument om den avlidne kunde spela. I princip kan det vara vad som helst som påminner och knyter an till vem den avlidne var.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Grästorp behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Grästorp

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning