Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Furulund

Varmt välkommen till oss på Fenix Begravningsbyrå Furulund.

Hos oss på Fenix får du den hjälp du vill och behöver för att ordna med en begravning, utan onödig stress. Vi ser som vår främsta uppgift att med omtanke och lyhördhet underlätta för dig som anhörig i en svår stund i livet. Du avgör själv hur delaktig du vill vara och vad du vill att vi ska ta hand om.

Fenix Begravningsbyrå i Furulund arrangerar alla typer av begravningar, kyrkliga såväl som borgerliga men också enligt övriga religioners traditioner. Naturligtvis finns vi till din hjälp även när du inte vill ha någon ceremoni just nu, utan planerar att hålla den vid ett senare tillfälle.

Fenix Begravningsbyrå i Furulund

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Furulund

Här på Fenix Begravningsbyrå Furulund är rådgivning alltid kostnadsfri. Från första början får du hjälp att planera begravningen av en personlig rådgivare som hjälper dig i alla steg av planeringen. Tillsammans kan ni sköta all planering via telefon, men om du vill kunna diskutera alternativen inom familjen är vårt planeringsverktyg ett bra alternativ. Du hittar det här på vår webbplats. Om du vill kan vi även boka ett hembesök hos dig i Furulund.

Diskutera gärna i familjen innan ni kontaktar oss. Vilken typ av ceremoni vill ni ha och hur ska gravsättningen ske, och var? Vi hjälper gärna till att boka lokaler och kan förmedla kontakter med präst eller annan officiant.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Furulund

Att ordna en begravning i Furulund behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

En begravning kan utformas strikt enligt gamla traditioner, men många väljer att hålla en personlig begravning baserad på den avlidnes personlighet och intressen. I första hand ska man respektera den avlidnes egen sista vilja, men det hindrar inte att man själv gör sitt bästa för hedra ett liv som varit.

Var inte rädd för att ta upp okonventionella idéer med oss. Annorlunda inslag på begravningen är ofta de som är mest personliga. Ett exempel är när de anhöriga till en före detta paddlare anlade en liten sandstrand jämte kistan och placerade en kanot där. Något som är mycket vanligt är att man lägger personliga föremål på eller i kistan.

Vi på Fenix begravningsbyrå hjälper gärna till att förverkliga dina förslag på hur man kan göra ceremonin till ett vackert och minnesvärt avsked.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Furulund behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Furulund

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning