Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.6 / 5.0 på 428 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Bro

Välkommen till oss på Fenix i Bro – din trygga och flexibla begravningsbyrå. Att behöva tänka på praktiska saker i en svår tid kan kännas tungt. Vi finns här när du behöver oss, och hjälper dig med allt du inte kan eller vill göra själv. Tillsammans skapar vi en personlig, stämningsfull ceremoni som hedrar din närståendes liv, och blir ett vackert minne att se tillbaka på när livet sedan går vidare.

Vi kan hjälpa dig inom många praktiska områden som hör begravningen till såväl som med tips och stöd, och rådgivning är alltid gratis när du kontaktar oss. Oavsett enligt vilka traditioner du önskar hålla ceremonin, kan du med vår hjälp känna dig trygg med att den blir ett vackert och värdigt avsked av den bortgångne.

Fenix Begravningsbyrå i Bro

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

När du kontaktar oss på Fenix får du en personlig rådgivare som är med dig hela vägen, och hjälper dig med alla funderingar som uppstår. Vi vet vad som behöver göras och tar ansvar för att ingenting viktigt missas. När det är dags att börja planera inför begravningen gör du det på det sätt som passar dig bäst:

  • Online: Med vårt planeringsverktyg på hemsidan kan du bekvämt i lugn och ro boka din beställning, utan tidspress. Du kan självklart slå oss en signal om det dyker upp frågor, annars ringer vi upp dig när du har skickat din beställning.
  • Telefon: Det går bra att sköta all planering med oss via telefon om du önskar. Våra generösa telefontider gör att du kan ringa på en tid som passar dig, och få guidning i dina val av en av våra duktiga och lyhörda rådgivare.
  • Personligt möte: Om du föredrar att träffa någon av våra representanter gör vi gärna ett hembesök eller bokar in ett möte på vårt kontor, där vi tillsammans planerar begravningen och går igenom alla val som ska göras.
Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Bro

Att ordna en begravning i Bro behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

En begravning är väldigt personlig och kan se ut på många olika sätt, inget är mer rätt eller fel än det andra. Det är viktigt att så långt som möjligt ta hänsyn till om den avlidne hade egna önskemål kring sin begravning, men i övrigt är det ni anhöriga som vet vad som passar bäst. Om det är något särskilt du vill ha med under ceremonin så hjälper vi dig med det, hur stort eller litet det än är.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Bro behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Bro

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

eller

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning