Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Bro

Trygg begravning och juridisk hjälp i Bro – alltid fast pris

Stockholmsvägen 22B, Bro (Endast tidsbokning)
Boka en tid
Vårt erfarna team hjälper gärna till
Ring oss

Fenix Begravningsbyrå i Bro

Välkommen till oss på Fenix i Bro – din trygga och flexibla begravningsbyrå. Att behöva tänka på praktiska saker i en svår tid kan kännas tungt. Vi finns här när du behöver oss, och hjälper dig med allt du inte kan eller vill göra själv. Tillsammans skapar vi en personlig, stämningsfull ceremoni som hedrar din närståendes liv, och blir ett vackert minne att se tillbaka på när livet sedan går vidare.

Vi kan hjälpa dig inom många praktiska områden som hör begravningen till såväl som med tips och stöd, och rådgivning är alltid gratis när du kontaktar oss. Oavsett enligt vilka traditioner du önskar hålla ceremonin, kan du med vår hjälp känna dig trygg med att den blir ett vackert och värdigt avsked av den bortgångne.

Fenix begravningsbyrå

Vad våra kunder sagt

Oavsett om du står inför ett föränderligt skede eller en svår stund i livet finns Fenix vid din sida. Så här säger några av våra kunder om oss:

Planera en begravning

När du kontaktar oss på Fenix får du en personlig rådgivare som är med dig hela vägen, och hjälper dig med alla funderingar som uppstår. Vi vet vad som behöver göras och tar ansvar för att ingenting viktigt missas. När det är dags att börja planera inför begravningen gör du det på det sätt som passar dig bäst:

  • Online: Med vårt planeringsverktyg på hemsidan kan du bekvämt i lugn och ro boka din beställning, utan tidspress. Du kan självklart slå oss en signal om det dyker upp frågor, annars ringer vi upp dig när du har skickat din beställning.
  • Telefon: Det går bra att sköta all planering med oss via telefon om du önskar. Våra generösa telefontider gör att du kan ringa på en tid som passar dig, och få guidning i dina val av en av våra duktiga och lyhörda rådgivare.
  • Personligt möte: Om du föredrar att träffa någon av våra representanter gör vi gärna ett hembesök eller bokar in ett möte på vårt kontor, där vi tillsammans planerar begravningen och går igenom alla val som ska göras.

Möteslokaler i Bro

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress.

Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen.

På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.
Fenix begravningsbyrå

Våra alternativ

icon_urn-lightblue
Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

icon_dove-lightblue
Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Fenix begravningsbyrå