Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Bro

Välkommen till oss på Fenix i Bro – din trygga och flexibla begravningsbyrå. Att behöva tänka på praktiska saker i en svår tid kan kännas tungt. Vi finns här när du behöver oss, och hjälper dig med allt du inte kan eller vill göra själv. Tillsammans skapar vi en personlig, stämningsfull ceremoni som hedrar din närståendes liv, och blir ett vackert minne att se tillbaka på när livet sedan går vidare.

Vi kan hjälpa dig inom många praktiska områden som hör begravningen till såväl som med tips och stöd, och rådgivning är alltid gratis när du kontaktar oss. Oavsett enligt vilka traditioner du önskar hålla ceremonin, kan du med vår hjälp känna dig trygg med att den blir ett vackert och värdigt avsked av den bortgångne.

Fenix Begravningsbyrå i Bro

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

När du kontaktar oss på Fenix får du en personlig rådgivare som är med dig hela vägen, och hjälper dig med alla funderingar som uppstår. Vi vet vad som behöver göras och tar ansvar för att ingenting viktigt missas. När det är dags att börja planera inför begravningen gör du det på det sätt som passar dig bäst:

  • Online: Med vårt planeringsverktyg på hemsidan kan du bekvämt i lugn och ro boka din beställning, utan tidspress. Du kan självklart slå oss en signal om det dyker upp frågor, annars ringer vi upp dig när du har skickat din beställning.
  • Telefon: Det går bra att sköta all planering med oss via telefon om du önskar. Våra generösa telefontider gör att du kan ringa på en tid som passar dig, och få guidning i dina val av en av våra duktiga och lyhörda rådgivare.
  • Personligt möte: Om du föredrar att träffa någon av våra representanter gör vi gärna ett hembesök eller bokar in ett möte på vårt kontor, där vi tillsammans planerar begravningen och går igenom alla val som ska göras.
Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Bro

Att ordna en begravning i Bro behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

En begravning är väldigt personlig och kan se ut på många olika sätt, inget är mer rätt eller fel än det andra. Det är viktigt att så långt som möjligt ta hänsyn till om den avlidne hade egna önskemål kring sin begravning, men i övrigt är det ni anhöriga som vet vad som passar bäst. Om det är något särskilt du vill ha med under ceremonin så hjälper vi dig med det, hur stort eller litet det än är.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Bro behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Bro

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning