Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Skanör

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Skanör.

Vi hjälper dig att ordna en vacker och personlig begravning precis så som du har tänkt dig. Vår uppgift är att vara ett stöd och underlätta planeringen när du arrangerar en begravning. Vi kan hjälpa dig att arrangera alla typer av ceremonier som enligt Svenska kyrkans ordning eller enligt olika religioners ceremonier. Naturligtvis ordnar vi även borgerliga ceremonier om du så önskar.

Förutom att vi står till tjänst med allt det praktiska kring planering av begravningen kan vi även bistå med bouppteckning och annan juridik som kan uppstå i samband med ett dödsfall.

Fenix Begravningsbyrå i Skanör

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Skanör

Fenix Begravningsbyrå Skanör ger dig full service med såväl fysisk som digital närvaro när du behöver det. Vi vill fungera som ett bollplank, och ta över i de stunder när allt känns svårt och övermäktigt när du planerar begravningen. Vi erbjuder flera sätt att boka och planera en begravning så att du kan välja det sätt som passa dig bäst.

Hos oss kan du planera allt tillsammans helt kostnadsfritt med någon av våra personliga rådgivare. Alternativt kan du sitta hemma i lugn och ro och titta igenom alla våra alternativ och priser i vårt planeringsverktyg. Vill du träffa oss personligen, gör vi gärna ett hembesök eller så kan vi träffas på vårt möteskontor i Skanör.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Skanör

Att ordna en begravning i Skanör behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Det fantastiska med oss människor är att vi alla lever vårt liv på ett alldeles eget sätt, alla tänker och gör saker på olika sätt och tror även på olika saker. Därför tycker vi att man ska skapa en begravning som präglar den avlidnes liv på ett personligt sätt som knyter an till vem denne var i livet. Det kan man göra genom att ta hänsyn till den avlidnes önskemål i första hand - om det finns något uttalat hur denne ville ha det.

Alla begravningar känns väldigt personliga och unika eftersom ceremonin skapar sin egen atmosfär, ofta av sig självt. Vi på Fenix Begravningsbyrå Skanör hjälper ofta till med att dekorera kistan med vackra blomsterarrangemang och med personliga föremål som ett fint fotografi eller personliga saker som tillhörde den avlidne, och som ger begravningen en vacker inramning. Det är vanligt att man låter en solist sjunga någon favoritlåt som förknippas till den avlidne eller spelar upp låten på spotify.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Skanör behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Skanör

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning