Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Löberöd

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Löberöd.

När en nära anhörig går bort är det en av de svåraste situationerna man kan vara med om i livet. Hur väntat det än är så kan aldrig vara förberedd på de känslor som uppstår. Mitt i det svåra när man sörjer som mest kan det kännas både tungt och jobbigt att anordna en begravning. Vår uppgift på Fenix Begravningsbyrå Löberöd är att vara ett stöd i en tuff situation och underlätta och avlasta dig genom att ta hand om det praktiska och det juridiska.

Vi kan hjälpa dig att hylla den avlidne genom att arrangera en begravningsceremoni så att den blir vacker och personlig. Vi anordnar alla typer av begravningar som enligt Svenska Kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller andra typer av ceremonier om du tillhör ett annat trossamfund. Vi kan ta hand om allt efter dina önskemål och göra precis så mycket eller så lite du själv vill.

Fenix Begravningsbyrå i Löberöd

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Löberöd

Med Fenix begravningsbyrå är det enkelt att planera en begravning för ett rimligt pris, utan att ni behöver kompromissa om kvalitet eller önskemål. Det är många beslut som måste fattas och frågor som ska besvaras när man arrangerar en begravning. Det kan ibland vara svårt att veta hur man ska göra, men då finns vi på Fenix Begravningsbyrå Löberöd till hands och ger dig personlig kostnadsfri rådgivning när du planerar med oss.

Man kan i lugn och ro planera och boka allt hemifrån via telefon eller online. Vill du ha personlig hjälp av en representant kan vi ordna ett hembesök, alternativt boka ett möte på vårt möteskontor i Löberöd. Om du inte alls orkar kan du överlåta planeringsarbetet till oss, vi kommer då med ett förslag som du då får godkänna. Hur du än väljer att boka har du via vår hemsida får ni kontroll över hela processen.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Löberöd

Att ordna en begravning i Löberöd behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vi tycker att en begravning ska vara varm, personlig och fylld med kärlek till den avlidne. Det finns många sätt att skapa en begravning som känns personlig och varm. Ett sätt är att dekorera kistan med personliga föremål som symboliserar den avlidne, det kan vara en gitarr om denne var musiker, skidor om hen älskade att åka skidor. Man kan göra programbladet mer personligt med både en bild på den avlidne och något annat personligt.

Ett fint och vackert sätt är att låta en solist sjunga några favoritlåtar som den avlidne var intresserad av eller spela upp musiken på spotify. Om det är någon i släkten eller bland vännerna som kan hålla ett personligt tal som kan hållas under ceremonin eller vid minnesstunden är alltid mycket uppskattat. Man kan låta alla skriva något personligt avsked i en gästbok som man har på ett minnesbord.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Löberöd behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Löberöd

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning