Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Kil

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Kil.

Det är en svår upplevelse att mista någon som står en nära och det är bland det tuffaste man kan vara med om här i livet. Vi på Fenix Begravningsbyrå ser på sorgen och saknaden som ett kärlekens pris och smärtan ett bevis på hur högt älskad den avlidne var. Vi på Fenix Begravningsbyrå Kil är en flexibel och modern begravningsbyrå som vill hjälpa dig att hylla ett liv som har varit, och fylla avskedsstunden med minnen och kärlek.

Det kan kännas svårt och komplicerat att arrangera en begravning om man inte vet vad som måste ordnas. Vi på Fenix Begravningsbyrå vill göra begravningen så skonsam och okomplicerad som möjligt för dig och din familj och erbjuder därför hjälp med planering och genomförande. Vi guidar dig igenom alla moment som hör till en kyrklig eller borgerlig begravning, eller enligt någon annan trosuppfattning. Vi finns här hela vägen och stöttar dig från början till slut.

Fenix Begravningsbyrå i Kil

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Kil

Fenix Begravningsbyrå Kil erbjuder personlig rådgivning och hjälper dig med allt från bokning av ceremonilokal till bokning av präst, borgerlig officiant, representant på begravningen, solist, minnesstundslokal, gravsättning med mera. Du bestämmer själv hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med. Vill du planera hemifrån finns allt bekvämt upplagt på vår hemsida i ett planeringsverktyg som vi kallar det, som tar dig igenom hela processen steg för steg med priser och olika alternativ.

Det finns fyra olika sätt att planera en begravning hos oss och du väljer det som passar dig bäst. Alternativ 1, boka via telefon och få rådgivning hela vägen av en personlig rådgivare. Alternativ 2, boka i vårt planeringsverktyg på hemsidan i lugn och ro. Alternativ 3, boka med en representant i ett hembesök. Alternativ 4, Boka ett möte med oss i vår möteslokal på Centrumhuset 35 i Sunne.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Kil

Att ordna en begravning i Kil behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Ingen begravning är den andra lik och kan se ut på en mängd olika sätt. Eftersom vi alla är unika individer vill vi alla skapa en så personlig och kärleksfull minnesstund som möjligt. Har du något i åtanke som kan skapa en personlig prägel så ta upp det med oss på Fenix Begravningsbyrå Kil, hur tokig din idé än kan verka. Vi har till exempel sett en mans sista önskan att få begravas i sin kökssoffa, samma kökssoffa som han föddes i för mer än 90 år sen. Vilket man också tillmötesgick förstås.

Önskemålen kan vara vad som helst, som att någon i familjen sköter det som en officiant gör eller någon sjunger en eller favoritsånger som den avlidna älskade. Man kan också dekorera kistan eller runt urnan med personliga föremål och ha en varm berättelse kring föremålen som prästen, officianten eller en anhörig framför.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Kil behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Kil

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning