Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 520 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Jakobsberg

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Jakobsberg. Vi hjälper dig att planera en vacker och personlig begravning på dina villkor, och ser till att ceremonin blir ett fint minne att bära med dig när livet sedan går vidare.

Vi på Fenix vet att det kan vara svårt att tänka på praktiska frågor i en tid av sorg. Hos oss får du en personlig kontakt som kan hjälpa dig med alla beslut, och som ser till att inget viktigt glöms bort. Det är helt upp till dig om du vill sköta vissa delar själv, resten tar vi hand om. Vi kan hjälpa till med alla praktiska förberedelser och det juridiska som kan uppstå i samband med att någon går bort. Vi finns till hands med rådgivning, stöd och praktisk hjälp längs hela vägen.

Fenix Begravningsbyrå i Jakobsberg

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

På Fenix Begravningsbyrå har vi lång erfarenhet av borgerliga ceremonier såväl som av begravningar enligt Svenska kyrkans ordning, och enligt andra trossamfund. Självklart hjälper vi dig med planeringen även om du önskar en begravning helt utan ceremoni, eller om du vill skjuta upp den till ett senare tillfälle.

Hos oss kan du välja att sköta planeringen av begravningen online, via telefon eller i ett personligt möte. Du väljer det som passar just dina behov bäst. Möjligheten att hemma i lugn och ro göra sin beställning via vår hemsida uppskattas av många, det är lätt att se alla alternativ och du kan fundera utan tidspress. När du har gjort dina val kontaktar vi dig för att gå igenom beställningen. Du kan också välja att kontakta våra duktiga rådgivare på telefon, det är helt kostnadsfritt och du får då stöd genom alla val. Föredrar du att träffa någon av oss personligen kan du boka ett möte på vårt kontor eller hemma hos dig.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Jakobsberg

Att ordna en begravning i Jakobsberg behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
I en möteslokal, hemmet eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

När någon vi håller kär går bort är det naturligt att vi vill hedra honom eller henne på ett så personligt sätt som möjligt. Ni som kände den avlidne i livet vet bäst hur denne skulle vilja bli ihågkommen. Tveka inte att ta upp dina önskemål med oss, så ska vi så långt det är praktiskt möjligt se till att de blir verklighet.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Jakobsberg behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Jakobsberg

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning