Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Jakobsberg

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Jakobsberg. Vi hjälper dig att planera en vacker och personlig begravning på dina villkor, och ser till att ceremonin blir ett fint minne att bära med dig när livet sedan går vidare.

Vi på Fenix vet att det kan vara svårt att tänka på praktiska frågor i en tid av sorg. Hos oss får du en personlig kontakt som kan hjälpa dig med alla beslut, och som ser till att inget viktigt glöms bort. Det är helt upp till dig om du vill sköta vissa delar själv, resten tar vi hand om. Vi kan hjälpa till med alla praktiska förberedelser och det juridiska som kan uppstå i samband med att någon går bort. Vi finns till hands med rådgivning, stöd och praktisk hjälp längs hela vägen.

Fenix Begravningsbyrå i Jakobsberg

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

På Fenix Begravningsbyrå har vi lång erfarenhet av borgerliga ceremonier såväl som av begravningar enligt Svenska kyrkans ordning, och enligt andra trossamfund. Självklart hjälper vi dig med planeringen även om du önskar en begravning helt utan ceremoni, eller om du vill skjuta upp den till ett senare tillfälle.

Hos oss kan du välja att sköta planeringen av begravningen online, via telefon eller i ett personligt möte. Du väljer det som passar just dina behov bäst. Möjligheten att hemma i lugn och ro göra sin beställning via vår hemsida uppskattas av många, det är lätt att se alla alternativ och du kan fundera utan tidspress. När du har gjort dina val kontaktar vi dig för att gå igenom beställningen. Du kan också välja att kontakta våra duktiga rådgivare på telefon, det är helt kostnadsfritt och du får då stöd genom alla val. Föredrar du att träffa någon av oss personligen kan du boka ett möte på vårt kontor eller hemma hos dig.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Jakobsberg

Att ordna en begravning i Jakobsberg behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

När någon vi håller kär går bort är det naturligt att vi vill hedra honom eller henne på ett så personligt sätt som möjligt. Ni som kände den avlidne i livet vet bäst hur denne skulle vilja bli ihågkommen. Tveka inte att ta upp dina önskemål med oss, så ska vi så långt det är praktiskt möjligt se till att de blir verklighet.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Jakobsberg behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Jakobsberg

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning