Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Eksjö

Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Eksjö.

Att mista en närstående innebär ofta en chock och en stor påfrestning för de allra flesta. Det är inte lätt att fatta det som har hänt och att börja planera en begravning i en stund av overklighet Men en begravning är en viktig del i sorgeprocessen. Vi vill hjälpa dig att ta dig igenom alla svåra beslut som måste tas när en nära anhörig eller vän gått bort.

Vi kan hjälpa dig att lösa alla de praktiska saker som måste ordnas men även de juridiska som t.ex. bouppteckning om du vill. Vår uppgift är att arrangera personliga och minnesvärda ceremonier enligt Svenska Kyrkans ordning eller en borgerlig begravning. Vi anordnar även ceremonier om du tillhör ett annat trossamfund.

Fenix begravningsbyrå i Eksjö

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Vi på Fenix begravning i Eksjö erbjuder flera sätt att boka och planera en begravning. Hos oss kan du känna dig trygg när du planerar en begravningsceremoni tillsammans med våra personliga rådgivare. Det går att boka allt per telefon och få rådgivning under samtalets gång, och det är helt kostnadsfritt.

Du kan sitta hemma i lugn och ro och boka i vårt planeringsverktyg här på hemsidan tillsammans med din familj och titta igenom alla alternativen. En rådgivare ringer upp dig för att stämma av och går igenom hela beställningen igen så att allt blir rätt. Vi erbjuder även ett personligt möte där vi tillsammans diskuterar och planerar begravningen, då vi gör ett hembesök.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Eksjö

Att arrangera en begravning i Eksjö behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
I en möteslokal, hemmet eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

Att sätta en personlig prägel på ceremonin kan man göra genom att ta hänsyn till den avlidnes önskemål i första hand. Finns det något särskilt som du önskar att ha med så gör vi allt för att det ska uppfyllas, om det bara är praktiskt möjligt. Ett vanligt inslag är att spela upp favoritlåtar som den avlidne gillade, det kan framföras av en solist eller spelas upp på spotify. Många familjer har ett fint porträtt på den avlidne på kistan som besökarna kan titta på.

Alla begravningar skapar sin egen atmosfär oftast av sig självt. Det spelar ingen roll om det är en enkel begravning med en nästan obefintlig ceremoni där endast den närmaste familjen närvarar eller stora begravningar där alla som den avlidne kände är närvarande. Oftast känns alla begravningar personliga, hur man än tar avsked. Det är upp till varje familj på vilket sätt avskedet skall ske.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Eksjö behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Eksjö

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning