Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Eksjö

Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Eksjö.

Att mista en närstående innebär ofta en chock och en stor påfrestning för de allra flesta. Det är inte lätt att fatta det som har hänt och att börja planera en begravning i en stund av overklighet Men en begravning är en viktig del i sorgeprocessen. Vi vill hjälpa dig att ta dig igenom alla svåra beslut som måste tas när en nära anhörig eller vän gått bort.

Vi kan hjälpa dig att lösa alla de praktiska saker som måste ordnas men även de juridiska som t.ex. bouppteckning om du vill. Vår uppgift är att arrangera personliga och minnesvärda ceremonier enligt Svenska Kyrkans ordning eller en borgerlig begravning. Vi anordnar även ceremonier om du tillhör ett annat trossamfund.

Fenix begravningsbyrå i Eksjö

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Vi på Fenix begravning i Eksjö erbjuder flera sätt att boka och planera en begravning. Hos oss kan du känna dig trygg när du planerar en begravningsceremoni tillsammans med våra personliga rådgivare. Det går att boka allt per telefon och få rådgivning under samtalets gång, och det är helt kostnadsfritt.

Du kan sitta hemma i lugn och ro och boka i vårt planeringsverktyg här på hemsidan tillsammans med din familj och titta igenom alla alternativen. En rådgivare ringer upp dig för att stämma av och går igenom hela beställningen igen så att allt blir rätt. Vi erbjuder även ett personligt möte där vi tillsammans diskuterar och planerar begravningen, då vi gör ett hembesök.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Eksjö

Att arrangera en begravning i Eksjö behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Att sätta en personlig prägel på ceremonin kan man göra genom att ta hänsyn till den avlidnes önskemål i första hand. Finns det något särskilt som du önskar att ha med så gör vi allt för att det ska uppfyllas, om det bara är praktiskt möjligt. Ett vanligt inslag är att spela upp favoritlåtar som den avlidne gillade, det kan framföras av en solist eller spelas upp på spotify. Många familjer har ett fint porträtt på den avlidne på kistan som besökarna kan titta på.

Alla begravningar skapar sin egen atmosfär oftast av sig självt. Det spelar ingen roll om det är en enkel begravning med en nästan obefintlig ceremoni där endast den närmaste familjen närvarar eller stora begravningar där alla som den avlidne kände är närvarande. Oftast känns alla begravningar personliga, hur man än tar avsked. Det är upp till varje familj på vilket sätt avskedet skall ske.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Eksjö behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Eksjö

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning