Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Bankeryd

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Bankeryd.

Vi vet att det är en tung fas i livet när man mister en nära anhörig. Därför vill vi vara här för att avlasta och ta hand om det som kan kännas svårt för dig. Vi finns här från början till slut och hela tiden på dina villkor förstås. Vårt jobb är att hjälpa dig att skapa en vacker, minnesvärd och personlig avskedsceremoni tillsammans med dig.

Hos Fenix Begravningsbyrå Bankeryd blir du bemött med omtanke och lyhördhet. Vi vet hur tungt och omständligt det kan kännas att planera en begravning mitt i en svår tid. Men samtidigt är det viktigt för sorgearbetet att ta avsked och vi vill att det blir en fin och minnesvärd stund.

Fenix Begravningsbyrå i Bankeryd

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Bankeryd

Fenix Begravningsbyrå finns här för att fungera som ett bollplank och vi gör vårt yttersta för att lyssna av hur du vill anordna en fin personlig begravning. Att planera en begravning är helt kostnadsfritt och allt kan ske via telefon med en personlig rådgivare som tar dig genom hela processen eller så kan du själv gå in på vår hemsida och ta hjälp av vårt planeringsverktyg tillsammans med dina nära och kära. Vill du kan vi även boka ett personligt möte på vårt lokala kontor på Klostergatan 12 i Jönköping.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Bankeryd

Att ordna en begravning i Bankeryd behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Personliga önskemål kan vara till exempel att den avlidne hade ett uttalat önskemål om sin egen begravning som man planerar efter. Du eller någon anhörig kanske har en speciell idé om hur ni vill utforma ceremonin? Du är välkommen med egna förslag eller så hjälps vi åt genom att bolla tankar för att göra ceremonin så personlig som möjligt.

Ett av de vanligaste inslagen är att man spelar upp en eller flera favoritlåtar som den avlidne gillade. Det är ett sätt att förstärka det personliga i ceremonin och som får fram känslan av den avlidne. Fenix Begravningsbyrå Bankeryd kan hjälpa till att anlita en solist som framför favoritlåtarna eller kanske kan någon i familjen sjunga. Det vanligaste är ändå att musiken blir uppspelad på spotify. I nästan alla kyrkor och kapell erbjuds den möjligheten.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Bankeryd behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Bankeryd

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning