Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Vårgårda

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Vårgårda.

Det känns alltid oerhört tungt och overkligt att mista en nära anhörig och sorgen gör att man lätt blir handfallen och inte vet vad man ska ta sig till. Att man i detta känslomässiga kaos behöver meddela alla vad som har hänt och börja att planera för en begravning blir en extra börda att bära. Men vi på Fenix Begravningsbyrå Vårgårda ger dig den hjälp du behöver för att ordna en vacker och personlig begravning precis som du har föreställt dig.

Vår uppgift som begravningsbyrå är att ge dig rätt stöd och ta över när du inte orkar. Hos oss får du råd och hjälp med att arrangera en fin begravning enligt det trossamfund du tillhör. Det kan vara enligt Svenska kyrkans ordning eller enligt en annan religion och även borgerliga ceremonier eller en begravning utan någon särskild ceremoni, om du så önskar.

Fenix Begravningsbyrå i Vårgårda

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Vårgårda

Vi på Fenix Begravningsbyrå Vårgårda tycker att det viktigaste är att du som anhörig ska känna att avskedsstunden får en personlig prägel och blir minnesvärd. När vi får ditt förtroende får du en personlig rådgivare som hjälper dig att planera och stöttar dig under hela processen. Vi kommer gärna med råd och tips men det är alltid du som avgör hur det ska genomföras. Du bestämmer också om du och din familj ska sköta vissa saker själva och överlåta resten till oss.

Det finns flera sätt att planera en begravning hos oss.

  • Ett av de populäraste sätten är att använda vårt planeringsverktyg och titta igenom alla våra alternativ som finns på vår hemsida.
  • Boka allt tillsammans med en rådgivare via telefon.
  • Vi kan göra ett hembesök om du vill diskutera personligen tillsammans med oss.
  • Boka ett möte i vår möteslokal i Vårgårda.
Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Vårgårda

Att ordna en begravning i Vårgårda behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Finns något uttalat önskemål från den avlidne om hur denne ville begravas eller kanske något inslag som den avlidne ville ha, då har man det som utgångspunkt när man planerar. Har ni några önskemål som kan sätta personlig prägel på ceremonin är det naturligtvis alltid välkommet. Det kan vara svårt att komma på något speciellt, men här nedan kommer några idéer som ni kan överväga som kanske kan passa.

Man kan skapa och skicka personliga inbjudningskort i stället för en dödsannons. Förse alla gäster med ett fint personligt ceremoniprogram med en fin bild på den avlidne, som representanten delar ut när gästerna anländer till begravningen. Man kan dekorera både på och runt kistan ned personliga föremål. Många låter en solist sjunga något vackert och någon som kände den avlidne håller ett fint tal, båda ger en fin stämning på ceremonin.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Vårgårda behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Vårgårda

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning