Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Valdemarsvik

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Valdemarsvik.

Döden är en del av livet, men när en nära anhörig tas ifrån oss är det en obeskrivlig smärta för oss efterlevande. Vi är alla olika rustade för att bemöta sorger och kriser. Livet går vidare, men det är viktigt att tillåta sig själv att sörja. Men kanske är det du som ansvarar för att meddela släkt och vänner, och dessutom måste planera för begravningen.

Det är vanligt att man känner sig handfallen och inte vet vilken ände man ska börja i, eftersom allt kan kännas både svårt och komplicerat att arrangera en begravning. Vi på Fenix Begravningsbyrå Valdemarsvik erbjuder hjälp med både planeringen och genomförandet så att du får lite lugn och ro.

Vi samarbetar med alla typer av trossamfund och kan guida dig igenom alla moment som hör till den trosuppfattning du tillhör eller en borgerlig begravning där du bestämmer hur ceremonin ska se ut.

Fenix Begravningsbyrå i Valdemarsvik

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Valdemarsvik

Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Valdemarsvik får du en personlig rådgivare som guidar dig genom hela processen. Du kan också planera och boka allt själv i vårt smidiga planeringsverktyg som finns här på vår hemsida. Här finns all information du behöver med priser och alternativ för varje steg i processen.

Vill du ha hjälp med planeringen kan vi mötas hemma hos dig eller boka ett möte i vår möteslokal i Valdemarsvik. Under processen när du bokar kan du bestämma om du eller någon i familjen ska sköta vissa delar av begravningen och överlåta det som känns svårt till oss.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Valdemarsvik

Att ordna en begravning i Valdemarsvik behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Personliga önskemål kan vara att den avlidne har uttalat någon önskan innan denne gick bort eller kanske har man planerat sin egen begravning i förväg för att underlätta för de efterlevande. Finns det inget uttalat från den avlidne kan vi tillsammans ändå skapa en personlig prägel på ceremonin på en mängd olika sätt. Har ni något i åtanke gör vi vad vi kan på Fenix Begravningsbyrå Nyköping för att det ska förverkligas.

Man kan till exempel skapa ett fint personligt inbjudningskort i stället för att annonsera och skapa ett ceremonikort på samma tema med en fin bild på den avlidne. Hade den avlidne ett fritidsintresse kan man dekorera kistan i det temat eller med personliga föremål som betytt mycket för den avlidne.

Om någon orkar hålla ett tal är det ett fint sätt att skapa en varm atmosfär under ceremonin och det gör ingenting om man tappar bort sig under talet, för alla förstår.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Valdemarsvik behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Valdemarsvik

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning