Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 520 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Kista

Välkommen till oss på Fenix begravningsbyrå i Kista. Vi vet att det kan kännas jobbigt att anordna en begravning mitt i en tid av stor sorg. Därför har vi gjort det möjligt för dig att i lugn och ro titta på de alternativ som finns, i din trygga hemmiljö utan tidspress. Vi hjälper dig att utforma en vacker och finstämd begravning som är grundad på dina önskemål.

Det är mycket att tänka på kring en begravning. Vårt uppdrag är ta hand om allt eller precis så mycket som du själv vill. Vi ordnar alla typer av begravningar såsom enligt Svenska Kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller enligt annan religion. Vi på Fenix begravning i Kista står till tjänst med planering och allt det praktiska kring en begravning men kan även hjälpa dig med bouppteckning och annan juridik som kan uppstå i samband med att någon avlider.

Fenix begravningsbyrå i Kista

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

När man är osäker och när allt känns tungt kan det vara skönt att låta andra ta hand om saker och ting som känns svårt. Hos oss får du alltid gratis rådgivning av en personlig rådgivare kring alla frågor som uppstår. Du kan i lugn och ro prova att beställa genom att använda vårt planeringsverktyg här på vår hemsida, där alla alternativ vi har att erbjuda finns i varje steg. Om det känns tryggare gör vi även hembesök, om du vill diskutera och planera personligen med oss. Du är även välkommen att boka en tid med oss på vårt kontor under kontorstid.

När vi får in din beställning så ringer vi upp dig och går igenom hela beställningen tillsammans steg för steg så att allt blir rätt. Vi skickar sedan en offert för godkännande, inget är bindande förrän du har skrivit på offerten.

Några saker som är bra att ha rett ut innan planeringen:

 • Hade den avlidne några önskemål om sin begravning?
 • Vilken typ av begravning önskas – kyrklig, borgerlig eller enligt annan trosuppfattning?
 • Vilken kyrka, kapell eller annan plats?
 • Kremering eller jordbegravning?
 • Gravsättning – jordbegravning i kista, minneslund, askgravlund etc.
 • Ska det vara en minnesstund efter ceremonin?
Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Kista

Att arrangera en begravning i Kista behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
I en möteslokal, hemmet eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

Dina önskemål är viktiga för oss, därför lägger vi stor vikt i att lyssna av så att allt stämmer med hur du har tänkt dig. Vi vill skapa en känsla av vem den avlidne var och få en personlig prägel på ceremonin så att allt känns rätt. Finns det något särskilt du vill ha med så säg till, så gör vi vad vi kan för att uppfylla din önskan. Det krävs samarbete och en förståelse för att begravningen ska bli personlig.

 • Alla begravningar ser olika ut, då en begravning är mycket personlig. En del vill ha en enkel och stillsam ceremoni endast tillsammans med den närmaste familjen eller ibland utan någon ceremoni alls. Medan andra vill ha en begravning där alla den avlidne kände får komma. Det finns oändligt många sätt att hedra den avlidne på och inget är rätt eller fel, så länge det är respektfullt.

 • När du kontaktar oss på Fenix begravning i Kista behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
  Kyrkor och kapell i Kista

  Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

  Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

  Det ska vara enkelt att arrangera en begravning