Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Söderköping

Välkommen till oss på Fenix Begravningsbyrå Söderköping.

Det är mycket känslor, tankar och minnen som uppstår när vi förlorar någon som står oss nära. Vi hanterar alla sorgearbetet olika efter en anhörigs bortgång, men vi på Fenix Begravningsbyrå Söderköping vet att en begravning är en viktig del i sorgeprocessen. Hos oss möts du av värme, omtanke och vi hjälper dig i dina val, så att begravningen blir precis så som du önskar.

Det är vår uppgift att hjälpa dig med allt du behöver och vi lyssnar alltid till dina önskemål när du arrangerar en vacker och personlig begravning. Vi kan hjälpa dig att planera enligt Svenska kyrkans ordning i en kyrka eller en borgerlig begravning. Vill du ha hjälp med en ceremoni enligt en annan religions ordning så ordnar vi naturligtvis det också. Vi kan även bistå med bouppteckning eller annat som rör det juridiska i samband med ett dödsfall.

Fenix Begravningsbyrå i Söderköping

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Söderköping

Det är inget som säger att man nödvändigtvis måste anlita en begravningsbyrå. Man kan faktiskt sköta allt själv om man orkar och vet hur man gör. Men det kan vara tryggt att vända sig till någon som vet vad som behöver göras om man är osäker eller inte orkar. När du kontaktar oss får du råd och tips helt kostnadsfritt av våra duktiga rådgivare.

Du kan tillsammans med våra rådgivare planera allt via telefon och gå igenom allt som hör till en begravningsceremoni, steg för steg. Men vill du boka online tillsammans med familjen kan du använda vårt planeringsverktyg. Där finns allt upplagt steg för steg med olika alternativ och priser. Vi på Fenix Begravningsbyrå Söderköping kan självklart också komma på ett hembesök om du föredrar det, men vi kan också boka ett möte i vår möteslokal i Söderköping.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Söderköping

Att arrangera en begravning i Söderköping behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Personliga önskemål från dig och din familj är det som sätter en personlig prägel på en begravning. Du som anhörig vet kanske vet hur den avlidne ville begravas eller denna kanske har planerat sin begravning själv långt innan det var dags? Det är ganska vanligt att man gör det för att underlätta för efterlevande anhöriga. Finns det något särskilt inslag du vill ha med, så säg till så gör vi vad vi kan för att uppfylla din önskan.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Söderköping har varit med om och sett det mesta när det gäller begravningsceremonier. En mycket känslosam och vacker begravning vi hade för en tid sen visade man ett bildspel från kvinnans liv på väggen i kapellet. Man berättade kring bilderna och det blev mycket skratt och gråt när de visades. Ett av barnbarnen gick upp och sjöng den avlidne mormoderns favoritsång. En av döttrarna höll i begravningen och höll ett mycket känslosamt tal.

Det var en mycket vacker begravning som man kommer ihåg och det är det vi som begravningsbyrå vill hjälpa dig att skapa.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Söderköping behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Söderköping

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning