Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vi är verksamma över hela landet

Vi som hjälper dig i Saltsjöbaden
Charlotte Runius
Charlotte Ceder
Alexandra Scheider
Smedjegatan 2C, Saltsjöbaden

Klicka här för att beställa minnesgåva

Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning
4.6 / 5.0 på 413 kundomdömen

Fenix begravning i Saltsjöbaden

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Saltsjöbaden.

Det uppkommer många känslor, tankar och minnen när vi förlorar någon som står oss nära. Att planera en begravning i denna stund av sorg är inte lätt. Sorgearbetet ser olika ut för olika människor, men vi vet också att en begravning är en viktig del i sorgeprocessen. Därför vill vi finnas här för dig att lösa allt det som känns tungt och jobbigt att ta tag i. Du är med hela tiden och bestämmer själv hur mycket du vill ha hjälp med och vi tar hand om allt det praktiska och det juridiska som känns tungt för dig.

Vi arrangerar minnesvärda ceremonier enligt Svenska Kyrkan ordning, borgerliga ceremonier eller enligt trossamfund med en annan tro. Vi ser till att boka ceremonilokal som kan vara en kyrka eller ett kapell, bokar en önskad präst eller borgerlig officiant. Vi har representanter som stöttar dig under ceremonin och vi ordar förtäring efter ceremonin och bokar en minnesstundslokal för den tillställningen. Om du önskar kan vi även boka solist och gravsättning med mera.

Fenix begravning i Saltsjöbaden

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Hos Fenix Begravning är det kostnadsfritt att planera en begravning, du får en personlig rådgivare som guidar dig under hela bokningsprocessen. Vi vägleder dig med både råd och tips från början till slut, steg för steg. Det är även mycket uppskattat hos våra kunder att boka en begravning via vår hemsida, då kan du tillsammans med din familj titta igenom alla våra alternativ i lugn och ro hemifrån. Vi finns ett telefonsamtal bort om det uppstår några oklarheter under bokningen. Vi gör även hembesök om du tycker det känns tryggare och vill ha hjälp av en fysisk person.

Det kan vara bra att ha pratat igenom vissa grundläggande frågor innan man börjar planera begravningen. Vilken typ av begravning önskas kyrklig eller en borgerlig? Vilken kyrka eller kapell vill ni hålla ceremonin i? Ska det vara en kremering eller en jordbegravning? Ska det vara en minnesstund efter ceremonin och hur många gäster kan tänkas komma?

Det går naturligtvis också att boka ett möte på ett av våra lokala kontor. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Saltsjöbaden

Att arrangera en begravning i Saltsjöbaden behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Personliga önskemål

Eftersom vi alla är unika vill vi också att vår avskedsstund ska bli så unik och personlig som möjligt. Hade den avlidne några särskilda önskemål, då har vi den avlidnes önskan som ligger till grund för hela planeringen. Har ni några egna önskemål som kan sätta personlig prägel är det alltid välkommet. Oftast blir det väldigt personligt när prästen eller officianten berättar om den avlidnes liv och personlighet. Det är ganska vanligt att man har med en solist sjunger eller spelar upp favoritlåtar som förstärker den avlidnes personlighet.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Saltsjöbaden behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Saltsjöbaden

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

eller

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning