Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravning i Saltsjöbaden

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Saltsjöbaden.

Det uppkommer många känslor, tankar och minnen när vi förlorar någon som står oss nära. Att planera en begravning i denna stund av sorg är inte lätt. Sorgearbetet ser olika ut för olika människor, men vi vet också att en begravning är en viktig del i sorgeprocessen. Därför vill vi finnas här för dig att lösa allt det som känns tungt och jobbigt att ta tag i. Du är med hela tiden och bestämmer själv hur mycket du vill ha hjälp med och vi tar hand om allt det praktiska och det juridiska som känns tungt för dig.

Vi arrangerar minnesvärda ceremonier enligt Svenska Kyrkan ordning, borgerliga ceremonier eller enligt trossamfund med en annan tro. Vi ser till att boka ceremonilokal som kan vara en kyrka eller ett kapell, bokar en önskad präst eller borgerlig officiant. Vi har representanter som stöttar dig under ceremonin och vi ordar förtäring efter ceremonin och bokar en minnesstundslokal för den tillställningen. Om du önskar kan vi även boka solist och gravsättning med mera.

Fenix begravning i Saltsjöbaden

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Hos Fenix Begravning är det kostnadsfritt att planera en begravning, du får en personlig rådgivare som guidar dig under hela bokningsprocessen. Vi vägleder dig med både råd och tips från början till slut, steg för steg. Det är även mycket uppskattat hos våra kunder att boka en begravning via vår hemsida, då kan du tillsammans med din familj titta igenom alla våra alternativ i lugn och ro hemifrån. Vi finns ett telefonsamtal bort om det uppstår några oklarheter under bokningen. Vi gör även hembesök om du tycker det känns tryggare och vill ha hjälp av en fysisk person.

Det kan vara bra att ha pratat igenom vissa grundläggande frågor innan man börjar planera begravningen. Vilken typ av begravning önskas kyrklig eller en borgerlig? Vilken kyrka eller kapell vill ni hålla ceremonin i? Ska det vara en kremering eller en jordbegravning? Ska det vara en minnesstund efter ceremonin och hur många gäster kan tänkas komma?

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Saltsjöbaden

Att arrangera en begravning i Saltsjöbaden behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Eftersom vi alla är unika vill vi också att vår avskedsstund ska bli så unik och personlig som möjligt. Hade den avlidne några särskilda önskemål, då har vi den avlidnes önskan som ligger till grund för hela planeringen. Har ni några egna önskemål som kan sätta personlig prägel är det alltid välkommet. Oftast blir det väldigt personligt när prästen eller officianten berättar om den avlidnes liv och personlighet. Det är ganska vanligt att man har med en solist sjunger eller spelar upp favoritlåtar som förstärker den avlidnes personlighet.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Saltsjöbaden behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Saltsjöbaden

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning