Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Saltsjöbaden

Trygg begravning och juridisk hjälp i Saltsjöbaden – alltid fast pris

Odelbergs Väg 13A, Saltsjöbaden (Endast tidsbokning)
Boka en tid
Vårt erfarna team hjälper gärna till
Ring oss

Fenix begravning i Saltsjöbaden

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Saltsjöbaden.

Det uppkommer många känslor, tankar och minnen när vi förlorar någon som står oss nära. Att planera en begravning i denna stund av sorg är inte lätt. Sorgearbetet ser olika ut för olika människor, men vi vet också att en begravning är en viktig del i sorgeprocessen. Därför vill vi finnas här för dig att lösa allt det som känns tungt och jobbigt att ta tag i. Du är med hela tiden och bestämmer själv hur mycket du vill ha hjälp med och vi tar hand om allt det praktiska och det juridiska som känns tungt för dig.

Vi arrangerar minnesvärda ceremonier enligt Svenska Kyrkan ordning, borgerliga ceremonier eller enligt trossamfund med en annan tro. Vi ser till att boka ceremonilokal som kan vara en kyrka eller ett kapell, bokar en önskad präst eller borgerlig officiant. Vi har representanter som stöttar dig under ceremonin och vi ordar förtäring efter ceremonin och bokar en minnesstundslokal för den tillställningen. Om du önskar kan vi även boka solist och gravsättning med mera.

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Hos Fenix Begravning är det kostnadsfritt att planera en begravning, du får en personlig rådgivare som guidar dig under hela bokningsprocessen. Vi vägleder dig med både råd och tips från början till slut, steg för steg. Det är även mycket uppskattat hos våra kunder att boka en begravning via vår hemsida, då kan du tillsammans med din familj titta igenom alla våra alternativ i lugn och ro hemifrån. Vi finns ett telefonsamtal bort om det uppstår några oklarheter under bokningen. Vi gör även hembesök om du tycker det känns tryggare och vill ha hjälp av en fysisk person.

Det kan vara bra att ha pratat igenom vissa grundläggande frågor innan man börjar planera begravningen. Vilken typ av begravning önskas kyrklig eller en borgerlig? Vilken kyrka eller kapell vill ni hålla ceremonin i? Ska det vara en kremering eller en jordbegravning? Ska det vara en minnesstund efter ceremonin och hur många gäster kan tänkas komma?

Möteslokaler i Saltsjöbaden

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress.

Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen.

På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.
Fenix begravningsbyrå

Våra alternativ

icon_urn-lightblue
Direktkremering

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

icon_dove-lightblue
Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Fenix begravningsbyrå