Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Säffle

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Säffle.

Att mista en person som man håller kär är en mycket omtumlande och svår upplevelse. Ofta känns det så overkligt att det är svårt att fatta att det har hänt. Det kan vara svårt att vara klartänkt och orka med att planera en begravning och veta vad man bör ordna med på en gång och vad man kan vänta med lite.

Hos oss Fenix Begravningsbyrå Säffle får du råd och hjälp med alla frågor kring en begravning. Vi kan arrangera alla typer av begravningar så som enligt kyrkans ordning eller enligt den religions traditioner du tillhör. Men är det en borgerlig ceremoni du vill anordna så hjälper vi dig gärna att arrangera ett minnesrikt och vackert avsked av din älskade familjemedlem.

Fenix Begravningsbyrå i Säffle

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Säffle

Det är mycket som ska ordnas och planeras när man ska arrangera en begravning. Men det behöver inte vara så svårt och krångligt som det kan låta. Vi är en modern begravningsbyrå som anpassar oss till dina önskemål. Vi vägleder dig genom hela processen och tar hand om det som du inte orkar med eller det du vill lämna över till oss. Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Säffle kan du planera en begravning på det sätt som passar dig.

Du kan ringa och boka tillsammans med någon av våra rådgivare, som vägleder dig genom beställningsprocessen, helt kostnadsfritt. Boka online är ett smidigt sätt, eftersom du kan i lugn och ro boka i egen takt. Vi du ha hjälp med planeringen personligen kan vi boka ett hembesök, eller mötas på vårt möteslokal i Säffle.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Säffle

Att ordna en begravning i Säffle behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

När du berättar för oss om dina tankar och önskemål hjälper vi gärna till med idéer om vad som är möjligt. Hade den avlidne några egna önskemål om sin begravning tar vi hänsyn till det i första hand.

Alla begravningar är unika, precis som vi människor är olika. För att spegla vem en människa var kan man använda sig av ett tema, där färger och föremål talar sitt eget språk. Spelade den avlidne golf till exempel man kanske ha minnesstunden och varför inte ceremonin på golfbanan?

Om ni har något ”annorlunda” i åtanke, var inte rädda att berätta för oss. Det finns oräkneliga exempel på ”udda” begravningar, för en tid sen fanns en man som önskade att bli begravd i samma kökssoffa han en gång föddes i för över 90 år sedan.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Säffle behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Säffle

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning