Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Nykvarn

Trygg begravning och juridisk hjälp i Nykvarn – alltid fast pris

Gästgivaregatan 1, Nykvarn (Endast tidsbokning)
Boka en tid
Vårt erfarna team hjälper gärna till
Ring oss

Fenix Begravningsbyrå i Nykvarn

Välkommen till oss på Fenix Begravningsbyrå i Nykvarn. Hos oss blir du alltid bemött med omtanke och lyhördhet. Vi vet precis hur omständligt det kan vara att planera en begravning mitt i en svår tid, och hur mycket det är att hålla reda på. Samtidigt är det viktigt för sorgearbetet att avskedet blir en fin och minnesvärd stund.

Hos oss får du gratis rådgivning och hjälp med att arrangera en vacker och personlig ceremoni. Du kan ha full kontroll över begravningen och samtidigt tryggt lämna över alla förberedelser till oss. Det är helt upp till dig hur mycket du vill ta hand om själv, resten sköter vi.

Vi på Fenix kan ta hand om alla praktiska moment i samband med begravningen. Våra duktiga jurister hjälper gärna till med till exempel bouppteckning om du önskar. Under själva begravningsceremonin närvarar vi i den mån ni vill, och kan ta hand om gästerna, lokalen, blomsterarrangemang, dela ut programblad med mera. Självklart kan du vända dig till oss oavsett om ni planerar en kyrklig, borgerlig eller någon annan typ av begravning.

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Om det inte är så att den bortgångne själv har uttryckt några önskemål om hur begravningen ska se ut, är det bra om ni som stod närmast först diskuterar hur ni vill ta avsked. Därefter kan ni och er personliga rådgivare tillsammans utforma begravningen precis så som ni vill ha den.

Skulle du tycka att det vore skönt att kunna sitta hemma i soffan och i lugn och ro välja ut blommor, kista eller urna och annat som hör begravningen till? Då skulle det förmodligen passa dig bra att boka via vårt planeringsverktyg på hemsidan. Undrar du något kan du alltid ringa upp oss. Annars ringer vi upp dig senast nästa arbetsdag för att gå igenom din beställning. Om du hellre vill boka allt via telefon och samtidigt få guidning på vägen, går det lika bra. Du kan också välja att träffa din rådgivare i ett möte, vi kommer gärna på ett hembesök i så fall.

Möteslokaler i Nykvarn

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress.

Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen.

På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.
Fenix begravningsbyrå

Våra alternativ

icon_urn-lightblue
Direktkremering

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

icon_dove-lightblue
Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Fenix begravningsbyrå