Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Markaryd

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Markaryd.

Det är alltid tungt och kan kännas overkligt att mista en anhörig och en nära vän. Sorgen gör att man lätt blir handfallen och inte vet vad man ska ta sig till. Att man dessutom måste börja planera för en begravning blir en extra börda att bära. Men vi på Fenix Begravningsbyrå Markaryd kan hjälpa dig att ordna en vacker och personlig begravning precis som du har föreställt dig.

Vår uppgift som begravningsbyrå är att vara ett stöd och underlätta planeringen för dig som vill ha en minnesvärd begravning i Markaryd med omnejd. Hos oss får du råd och hjälp med att arrangera en fin begravning enligt vilken typ av trossamfund du än tillhör. Det kan vara enligt Svenska kyrkans ordning eller enligt en annan religion och vi ordnar naturligtvis en borgerlig ceremoni om du så önskar.

Fenix Begravningsbyrå i Markaryd

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Markaryd

Det viktigaste är att du som anhörig ska känna att avskedsstunden får en personlig prägel och blir minnesvärd. När du kontaktar oss får du en personlig rådgivare som hjälper dig att planera och stöttar dig under hela processen, och det kostar ingenting. Vi kommer gärna med råd och tips men det är alltid du som avgör hur det ska genomföras. Du bestämmer också om du och din familj ska sköta vissa saker själva och överlåta resten till oss.

Det finns flera sätt att planera en begravning, ett av de mest populäraste sätten är att använda vårt planeringsverktyg och titta igenom alla våra alternativ som finns på vår hemsida. Vi på Fenix Begravningsbyrå Markaryd kan göra ett hembesök om du vill diskutera personligen tillsammans med oss, alternativt boka ett möte i vår möteslokal i Markaryd.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Markaryd

Att ordna en begravning i Markaryd behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Har ni några önskemål som kan sätta personlig prägel på ceremonin är det naturligtvis välkommet, men om det finns något uttalat önskemål från den avlidne har man det som utgångspunkt när man planerar. Det kan vara svårt att komma på något speciellt som gör att det känns personligt om inte den avlidne hade specifika önskningar, men här nedan kommer några idéer som ni kan överväga som kanske kan passa.

Man kan skapa och skicka personliga inbjudningskort i stället för en dödsannons. Förse alla gäster med ett fint personligt ceremoniprogram med en fin bild på den avlidne, som alla får när de anländer till begravningen. Man kan dekorera både på och runt kistan ned personliga föremål. Många låter en solist sjung något vackert och någon vän eller släkting håller ett fint tal om den avlidne.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Markaryd behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Markaryd

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning