Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Lindesberg

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Lindesberg.

Att mista någon kär närstående är förmodligen det svåraste som vi kan vara med om. Det kan kännas så overkligt, samtidigt som sorgen och saknaden blir så påtaglig och smärtsam. Det är inte lätt att i denna svåra stund att börja tänka på en begravning. Vi på Fenix Begravningsbyrå Lindesberg vill finnas här för att underlätta och göra det så skonsamt och okomplicerat som möjligt för dig när du börjar processen med att planera begravningen.

Det är många frågor som man måste ta ställning till i samband med planeringen av ceremonin. Vi finns här till hjälp om du stöter på frågor som känns svåra. Vi guidar dig och hjälper dig igenom alla moment som hör till den ceremonityp du och dina anhöriga önskar. Vi står till tjänst med allt, och ordnar bokning av ceremonilokal, präst, borgerlig officiant, representant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera. Du bestämmer själv hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med.

Fenix Begravningsbyrå i Lindesberg

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Lindesberg

Att boka med en personlig rådgivare hos Fenix Begravningsbyrå Lindesberg är helt kostnadsfritt. Vi finns här hela vägen från början till slut och vill fungera som ett bollplank och vara stöttande och ta över i de stunder när allt känns svårt och övermäktigt. Fenix Begravningsbyrå ger dig full service med såväl personlig som digital närvaro när du behöver det. Du kan välja att planera på flera olika sätt hos oss.

Allt kan bokas direkt här på vår hemsida i vårt planeringsverktyg, allt är upplagt steg för steg med priser och alternativ. Boka allt i ett telefonmöte med personlig rådgivning, där vi ger dig råd och tips hela vägen. Vill du träffa oss personligen, ansikte mot ansikte, kan vi boka ett hembesök alternativt att du bokar möte med oss i vår möteslokal i Lindesberg.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Lindesberg

Att arrangera en begravning i Lindesberg behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Det finns inte två begravningar som är lika och det vill vi inte att de ska vara heller. I livet lever varje människa sitt liv på ett alldeles eget sätt, tänker och tror även på olika saker. Därför vill vi skapa en begravning som är unik på ett personligt sätt som knyter an till vem den avlidnes var i livet. Berätta för oss om dina tankar kring begravningen och hur ni tror att den avlidne kanske skulle vilja ha det, om det inte finns något uttalat i dennes önskan.

Många anhöriga sätter ett inramat fotografi av den avlidne på kistan och dekorerar med ett vackert blomsterarrangemang som går i de färger som känns personliga. Något som är mycket vanligt är att man anlitar en duktig solist som sjunger några låtar av en favoritartist som den avlidne gillade. Många föredrar också att man spelar upp originallåtarna på spotify.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Lindesberg behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Lindesberg

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning