Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Lidköping

Trygg begravning och juridisk hjälp i Lidköping – alltid fast pris

Lidköping
Kontakta oss idag
Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller ring 020-82 82 82

Fenix Begravningsbyrå i Lidköping

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Lidköping

När man har mist en nära anhörig kan upplevelsen vara omtumlande och smärtan så obeskrivlig, att det är svårt att tänka klart. Vi på Fenix Begravningsbyrå Lidköping finns här för att underlätta och göra det så skonsamt som möjligt för dig och din familj i denna svåra stund. Vi vill hjälpa dig om du stöter på frågor som känns svåra.

Fram till begravningen är det många beslut som ska fattas och praktiska saker som ska ordnas. Vi guidar dig och hjälper dig igenom alla moment som hör till när man planerar en begravning. Det spelar ingen roll om det är en kyrklig, borgerlig eller annan religiös begravningsceremoni du tänker dig. Vi kan stå till tjänst med allt kring en begravning och ordnar bokning av ceremonilokal, präst, borgerlig officiant, representant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera. Du bestämmer själv hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med.

Fenix begravningsbyrå

Vad våra kunder sagt

Oavsett om du står inför ett föränderligt skede eller en svår stund i livet finns Fenix vid din sida. Så här säger några av våra kunder om oss:

Planera en begravning i Lidköping

Fenix Begravningsbyrå Lidköping vill fungera som ett bollplank när du har funderingar, vara stöttande och ta över i de stunder när allt känns svårt och övermäktigt. Att boka med våra duktiga rådgivare är helt kostnadsfritt. Fenix Begravningsbyrå ger dig full service med såväl fysisk som digital närvaro närhelst du behöver det. Det finns flera sätt att planera en begravning på. Du kan planera allt i vårt smarta planeringsverktyg direkt här på vår hemsida eller boka allt i ett telefonmöte.

Vill du träffa oss personligen, ansikte mot ansikte, gör vi gärna ett hembesök eller träffas i vår möteslokal i Lidköping. Kort efter beställningen är genomförd kontaktar vi dig. Vi går igenom hela beställningen steg för steg för att säkerställa att inget har glömts bort. Vi skickar dig en offert med ett fast pris inklusive allt och ingenting är bindande förrän du har godkänt offerten.

Möteslokaler i Lidköping

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress.

Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen.

På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.
Fenix begravningsbyrå

Våra alternativ

icon_urn-lightblue
Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

icon_dove-lightblue
Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Fenix begravningsbyrå