Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Lidköping

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Lidköping

När man har mist en nära anhörig kan upplevelsen vara omtumlande och smärtan så obeskrivlig, att det är svårt att tänka klart. Vi på Fenix Begravningsbyrå Lidköping finns här för att underlätta och göra det så skonsamt som möjligt för dig och din familj i denna svåra stund. Vi vill hjälpa dig om du stöter på frågor som känns svåra.

Fram till begravningen är det många beslut som ska fattas och praktiska saker som ska ordnas. Vi guidar dig och hjälper dig igenom alla moment som hör till när man planerar en begravning. Det spelar ingen roll om det är en kyrklig, borgerlig eller annan religiös begravningsceremoni du tänker dig. Vi kan stå till tjänst med allt kring en begravning och ordnar bokning av ceremonilokal, präst, borgerlig officiant, representant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera. Du bestämmer själv hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med.

Fenix Begravningsbyrå i Lidköping

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Lidköping

Fenix Begravningsbyrå Lidköping vill fungera som ett bollplank när du har funderingar, vara stöttande och ta över i de stunder när allt känns svårt och övermäktigt. Att boka med våra duktiga rådgivare är helt kostnadsfritt. Fenix Begravningsbyrå ger dig full service med såväl fysisk som digital närvaro närhelst du behöver det. Det finns flera sätt att planera en begravning på. Du kan planera allt i vårt smarta planeringsverktyg direkt här på vår hemsida eller boka allt i ett telefonmöte.

Vill du träffa oss personligen, ansikte mot ansikte, gör vi gärna ett hembesök eller träffas i vår möteslokal i Lidköping. Kort efter beställningen är genomförd kontaktar vi dig. Vi går igenom hela beställningen steg för steg för att säkerställa att inget har glömts bort. Vi skickar dig en offert med ett fast pris inklusive allt och ingenting är bindande förrän du har godkänt offerten.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Lidköping

Att ordna en begravning i Lidköping behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

För varje människa är livet unikt och alla lever sitt liv på ett alldeles eget sätt. Alla tänker vi och gör saker på olika sätt och tror även på olika saker. Därför vill vi på Fenix Begravningsbyrå Lidköping skapa en begravning som fångar upp det unika i den avlidnes liv på ett personligt sätt och som knyter an till vem denne var i livet. Berätta för oss om dina tankar kring begravningen, hade den avlidne egna önskemål kring ceremonin? Då utgår vi ifrån dennes önskan och förverkligar dina önskemål så långt det är möjligt.

Det finns inte två begravningar som är lika, då alla har olika tankar om hur de vill ta avsked. Dock finns det några vanliga förekommande inslag vid begravningar, ett inramat fotografi på den avlidne som sätts på kistan. De flesta spelar musik som förknippas till den avlidne, musiken eller sången kan framföras av en solist eller spelas upp på spotify. Många anhöriga lägger mycket pengar på blomsterarrangemang som går i personliga färger och som skapar en vacker atmosfär på ceremonin.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Lidköping behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Lidköping

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning