Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Jönköpings län

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Jönköpings län.

Det finns ingenting som kan göra oss förberedda på förlusten av en nära anhörig. Oavsett om döden var väntad eller kom plötsligt kan chocken och sorgen göra oss handfallna och bedövade. Till skillnad mot hur det var förr är döden inte längre en naturlig del av livet, och kanske är det därför vi skjuter den ifrån oss och lever som om den inte finns.

Det är inte konstigt om man står rådvill när någon rycks ifrån oss. Därför kan det vara en stor lättnad att få hjälp med begravningen av någon som vet vad som måste göras och kan ta över ansvaret för förberedelserna.

Den tryggheten får du hos oss på Fenix Begravningsbyrå i Jönköpings län. Vi kan vara ett stöd och ta över de delar av begravningen som du känner är övermäktiga. Men du är självklart välkommen att vara så delaktig du orkar. Hos oss får du hjälp att ordna en kyrklig eller borgerlig begravning – eller enligt din familjs tro eller traditioner.

Fenix Begravningsbyrå i Jönköpings län

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Jönköpings län

Att planera för en begravning måste inte vara svårt eller jobbigt. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för er att planera, och vi erbjuder flera sätt att göra det.

Du kan planera allt via ett telefon- eller videomöte med din personliga rådgivare, som du får när du kontaktar oss. Vi har också ett smidigt planeringsverktyg här på vår hemsida, som du kan använda i lugn och ro – klicka på ”Utforska tjänster” längst ner på sidan för att se hur det fungerar.

Om du hellre vill träffas personligen kan vi boka in ett möte i någon av våra lokaler eller så kommer vi hem till er i ett hembesök.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Jönköpings län

Att ordna en begravning i Jönköpings län behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Berätta gärna för oss om ni har några särskilda önskemål i samband med begravningen. Först och främst ska man enligt lag ta hänsyn till den avlidnes sista vilja, men utöver det är era synpunkter viktiga för hur man ska kunna utforma begravningsceremonin så att den får en så personlig prägel som möjligt.

Det vi menar med särskilda önskemål är inslag i ceremonin som lyfter fram individen. Saker som är unika och som präglas av den avlidnes intressen, egenskaper och personlighet. Några exempel på hur man kan göra det är att välja musik som betydde mycket, att någon håller ett kortare tal och att man dekorerar kistan med personliga föremål, teckningar och blomsterarrangemang.

Var inte oroliga för om era förslag är av det ”udda” slaget. Det är kanske just det ovanliga som verkligen skapar en intim och personlig atmosfär över ceremonin.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Jönköpings län behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Jönköpings län

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning