Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Hjärup

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Hjärup.

För oss på Fenix Begravningsbyrå Hjärup handlar en begravning om ett personligt avsked av någon man håller kär. Men det är också något av det svåraste som man kan uppleva här i livet, därför vet vi att det kan kännas tungt att arrangera det avsked som en begravning innebär. Vår främsta uppgift är att underlätta, stötta och avlasta dig genom att ta hand om det som känns tungt för dig och vara flexibla och lyhörda för dina önskemål. Du bestämmer själv hur delaktig du vill att vi ska vara, vi kan ta hand allt eller delar av planeringen.

Vi har lång erfarenhet av olika typer av begravningsceremonier och vi anpassar oss efter din trosuppfattning och arrangerar begravningen, alltid på dina villkor. Förutom allt det praktiska som måste arrangeras kring begravningen kan vi även bistå med bouppteckning och det juridiska som hör till med en anhörigs bortgång.

Fenix Begravningsbyrå i Hjärup

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Hjärup

Vi på Fenix Begravningsbyrå Hjärup har skapat flera olika möjligheter att planera en begravning. Du kan planera allt tillsammans med någon av våra duktiga rådgivare som går igenom allt, steg för steg i en telefonkontakt. Du kan också använda vårt smidiga planeringsverktyg här på hemsidan, där du kan se alla olika val och priser i varje steg.

Vill du träffa oss personligen och få hjälp med planeringen, kan vi göra ett hembesök, alternativt boka in ett möte på vår möteslokal på Storgatan 5 i Staffanstorp. Hur du än beställer så ringer vi upp dig efteråt och går igenom beställningen igen så att vi inte har missat något. Sedan får du en offert med ett fast pris och inget är bindande förrän du har godkänt offerten.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Hjärup

Att ordna en begravning i Hjärup behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vi på Fenix Begravningsbyrå Hjärup gör alltid vårt bästa för att en begravningsceremoni ska få en så personlig prägel som möjligt. Vi väver ihop era önskemål och tar hänsyn till den avlidnes önskemål, om denne hade några. Man kan förstärka känslan med ett fint fotografi på den avlidne som man sätter på kistan. Många familjer väljer att framföra den avlidnes favorit musik, som man kan låta en solist sjunga låtarna eller få de uppspelande via spotify.

Vill kanske någon av barnbarnen sjunga en vacker sång eller spela ett instrument på begravningen? Fenix begravningsbyrå tycker att alla familjer ska skapa en begravning så som det känns bäst för den egna familjen, kanske därför känns alla begravningar väldigt personliga.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Hjärup behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Hjärup

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning