Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Hallstahammar

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Hallstahammar.

En av de värsta sakerna som kan hända oss här i livet är när en närstående går bort. Det kanske är en situation som man aldrig har ställts inför tidigare och som kan förändra ens liv fullständigt. Att i denna svåra stund planera en begravning är inte lätt. Men du behöver inte planera begravningen alldeles själv. Fenix Begravningsbyrå Hallstahammar finns här för dig, du kan tryggt lämna över de delar du inte vill ta hand om eller orkar med, till oss.

Vi vägleder dig i varje moment och finns här vid din sida från början till slut. Under hela processen behåller du kontrollen och vi utformar begravningen exakt efter dina önskemål. Vi har lång erfarenhet av att arrangera ceremonier inom alla trosinriktningar och borgerliga begravningar. Vi hjälper dig att reda ut alla frågetecken och funderingar som dyker upp och tar hand om allt det praktiska men även det juridiska som hör till en begravning om du vill.

Fenix Begravningsbyrå i Hallstahammar

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Hallstahammar

När man planerar en begravning ställs man inför en lång rad frågor och beslut. Man utgår alltid ifrån den avlidnes önskan om sin egen begravning om denne hade några. Det kan vara skönt att få hjälp av någon som kan och vet vad som måste ordnas. Fenix Begravningsbyrå Hallstahammar strävar alltid efter att underlätta planeringen så mycket som möjligt så att det känns tryggt och enkelt för dig.

Du kan kostnadsfritt boka allt via telefon tillsammans med en personlig rådgivare som vägleder dig med både råd och tips och går igenom allt steg för steg. Vi har även ett planeringsverktyg på vår hemsida som du kan använda, där kan du se alla priser och alternativ upplagt steg för steg. Känns det bättre att få hjälp av en representant kan vi göra ett hembesök, alternativt boka ett möte i vår lokala möteslokal i Hallstahammar.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Hallstahammar

Att ordna en begravning i Hallstahammar behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Varje person och livshistoria är unik, vilket formar ens liv och personlighet. Ni som kände den avlidne i livet vet vilken personlighet han eller hon hade och hur den avlidnes erfarenheter formade dennes liv. Tillsammans med er anhöriga tar vi fram det unika och sätter en personlig prägel på begravningen genom att tillgodose den avlidnes önskemål. Fundera på om vi kan tillföra något under ceremonin som kan få fram känslan av den avlidne, man kan till exempel ha ett fint fotografi som man sätter på kistan.

Präster eller officianter brukar vara mycket duktiga på att sätta personlig prägel på ceremonin genom att berätta med inlevelse om den avlidnes liv och personlighet. Vi på Fenix Begravningsbyrå Hallstahammar kan hjälpa till att boka en solist som sjunger favoritlåtar som förstärker den avlidnes personlighet om så önskas eller så spelar vi upp låten på spotify.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Hallstahammar behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Hallstahammar

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning