Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Hagfors

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Hagfors!

Vi är en begravningsbyrå med ett modernt tänkande. Vi vet att det är något av det svåraste man kan vara med om i livet att mista en nära anhörig. Det kan vara mycket förvirrande och tungt att tänka på att arrangera en begravning i denna stund. Fenix begravningsbyrå Hagfors tar över när du inte orkar med det praktiska och det juridiska, men alltid på dina villkor.

Vi kan hjälpa dig att arrangera en vacker och personlig begravningsceremoni för att hylla den avlidne. Vi anordnar alla typer av begravningar, som kristna begravningar i kyrkor, borgerliga begravningar eller andra ceremonier enligt en annan trosuppfattning. Vi kan ta hand om allt efter dina önskemål och hjälper till med så mycket eller så lite du själv vill.

Fenix Begravningsbyrå i Hagfors

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Hagfors

Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Hagfors är det kostnadsfritt att planera en begravning per telefon med personlig rådgivning. På vår hemsida erbjuder vi också ett planeringsverktyg för att du ska kunna planera hemma i lugn och ro. Skulle det kännas bättre att få hjälp av en representant kan vi alltid ordna ett hembesök, alternativt boka ett möte på vår lokala möteslokal i Hagfors.

Det är många frågor som ska besvaras när man ska anordna en begravning och då kan det vara skönt att vända sig till någon som vet. Mycket ska planeras och beställas men hos oss kan du planera en begravning till ett fast rimligt pris utan att behöva kompromissa med önskemål eller kvalitet.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Hagfors

Att arrangera en begravning i Hagfors behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vi på Fenix Begravningsbyrå Hagfors strävar alltid efter att en begravning ska vara varm, personlig och fylld av kärlek till den avlidne. Ett av de vanligaste sätten att få fram det är bland annat att spela upp musik som den avlidne tyckte om. Det kan framföras av en solist eller spelas upp på spotify. Ett annat vanligt sätt som får fram känslan av vem den avlidne var är att prästen eller officianten berättar om den avlidnes liv och personlighet han eller hon hade.

Önskemålen varierar stort när det gäller hur man vill arrangera en begravning, då vi alla har olika sätt att se på det liv vi lever. En del familjer vill ha en enkel begravning, där endast de närmaste anhöriga närvarar och andra vill ha många gäster där alla får komma. Det är upp till varje familj hur man vill ha det, det finns inget som är rätt eller fel i det här sammanhanget.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Hagfors behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Hagfors

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning