Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vi är verksamma över hela landet

Vi som hjälper dig i Gustavsberg
Charlotte Runius
Charlotte Ceder
Alexandra Scheider
Odelbergs väg 13 A, Gustavsberg

Klicka här för att beställa minnesgåva

Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning
4.6 / 5.0 på 413 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Gustavsberg

Varmt välkommen till Fenix Begravning, din moderna och flexibla begravningsbyrå i Gustavsberg. Hos oss får du all tänkbar hjälp med att planera en vacker begravning som hedrar din närståendes liv, helt på dina villkor. Vi kan ta hand om allt som hör begravningen till, eller så lämnar du tryggt över de delar du inte vill, kan eller orkar göra själv till oss. Vi finns här som stöd, när du önskar.

Vi på Fenix hjälper dig med allt det praktiska arbete som uppstår i samband med ett dödsfall, även det juridiska, och vi finns till hands med gratis rådgivning när du behöver det. Vi har lång erfarenhet av begravningar både med och utan religiös anknytning, och kan hjälpa till med planeringen såväl som det praktiska kring själva ceremonin.

Fenix Begravningsbyrå i Gustavsberg

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

För oss är det viktigt att du som anhörig ska känna att du har full kontroll över begravningen, oavsett hur mycket du väljer att lämna över till oss. För att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att planera begravningen har du hos oss möjlighet att planera och boka på det sätt som passar dig bäst; online, via telefon eller i ett möte med någon av våra representanter. Det är många som uppskattar att kunna sitta hemma i soffan och fundera över alternativen på vår hemsida, utan att känna någon tidspress. Dyker det upp frågor kan du ringa oss för kostnadsfri rådgivning, eller så sköter du hela bokningen tillsammans med en av våra lyhörda rådgivare på telefon. Önskar du att träffa oss personligen kommer vi gärna på ett hembesök eller ses på vårt kontor.

Det går naturligtvis också att boka ett möte på ett av våra lokala kontor. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Gustavsberg

Att arrangera en begravning i Gustavsberg behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

De allra flesta vill att den begravning de planerar ska bli unik, personlig och spegla vem den bortgångne var. Det är förstås även viktigt att ta hänsyn till den avlidnes eventuella egna önskemål så långt det är möjligt. Oavsett om ni planerar en enkel och stillsam ceremoni med de allra närmast sörjande, eller en påkostad och praktfull begravning med många gäster, hjälper vi självklart till med att förverkliga era önskemål så att allt blir precis som ni har tänkt er.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Gustavsberg behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Gustavsberg

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

eller

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning