Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Gnosjö

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Gnosjö.

Bland det svåraste man kan vara med om här i livet är att slutgiltigt ta farväl av någon som man håller kär. Fenix är en modern och flexibel begravningsbyrå som vet vad du går igenom i denna stund. Vår verksamhet grundar sig i att lyssna till dina behov och vara mångsidiga när du planerar en begravning med oss. Vi hjälper dig att ordna en vacker och personlig begravning och löser en rad andra praktiska saker som måste ordnas.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Gnosjö arrangerar alla typer av begravningar, så som enligt Svenska Kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller enligt annan trosuppfattning. Vi kan ta hand om allt eller precis så mycket som du själv vill. Förutom att vi står till tjänst med det allt det praktiska kring en begravning kan vi även bistå med bouppteckning och annan juridik som kan uppstå i samband med en anhörigs bortgång.

Fenix Begravningsbyrå i Gnosjö

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Gnosjö

Det är mycket som ska bokas, beställas och genomföras inför en begravning. Därför kan det vara skönt att få hjälp med att planera av någon som kan och vet vad som måste ordnas. Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Gnosjö får du hjälp av en personlig rådgivare helt utan kostnad. Här kan du planera en begravning på det sätt som passar dig bäst. Du kan via telefon prata med din rådgivare som vägleder dig genom hela beställningen steg för steg, eller använda vårt smidiga planeringsverktyg här på vår hemsida, där alla alternativ är upplagda med priser och alternativ.

Om du känner dig tryggare kan vi ordna ett hembesök, där vår representant går igenom allt med dig, alternativt boka ett möte i vår möteslokal i Gnosjö. Inför planeringen kan det vara bra att ha tänkt igenom om det ska vara: en kyrklig eller borglig begravning, kremering eller en jordbegravning, val av kyrka och kyrkogård och om det ska vara en minnesstund efter ceremonin.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Gnosjö

Att ordna en begravning i Gnosjö behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Alla vi människor är unika och lever livet på olika sätt, därför ser vi världen också på olika sätt. Alla människor tänker, tycker och tror på olika saker och alltid på vårt eget speciella sätt. Därför vill vi hylla det unika och förstärka minnet av din kära anhörige, som vi hoppas kan bli ett vackert minne för livet. Om det finns ett uttalat önskemål från den avlidne om sin egen begravning, planerar vi alltid efter den avlidnes önskemål.

Fenix Begravningsbyrå Gnosjö skapar tillsammans med er anhöriga en vacker personlig ceremoni genom att väva ihop era tankar och idéer med den avlidnes. Det finns en del vanliga inslag på en begravning som förstärker känslan av vem denne var. Det kan vara att man spelar upp någon särskild musik som de anhöriga förknippar med honom eller henne. Vi har sett familjer lägga fina teckningar som barnbarnen har ritat eller att man lägger personliga föremål på kistan.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Gnosjö behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Gnosjö

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning