Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Gislaved

Välkommen till Fenix begravningsbyrå Gislaved.

När man mister en nära vän och anhörig är det alltid en chockartad upplevelse, som kan kännas så overkligt att det är svårt att fatta att det har hänt. Vi förstår om det känns svårt och att man kanske inte orkar med att planera en begravning. Därför erbjuder vi på Fenix begravningsbyrå hjälp med både planeringen och genomförandet, så att det blir så skonsamt och okomplicerat som möjligt för dig och din familj.

Vi kan tillsammans med dig skapa ett vackert personligt minne oavsett om du vill ha en kyrklig eller borgerlig begravning. Är du troende i ett annat trossamfund så arrangerar vi naturligtvis ceremonin enligt din religions ordning. Vi guidar dig vid bokning av präst, borgerlig officiant, representant på begravningen, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera.

Fenix Begravningsbyrå i Gislaved

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Gislaved

Det är mycket att tänka på och stå i inför en begravning. Därför kan det vara skönt att lägga över ansvaret på någon som kan och vet vad som måste ordnas. Hos oss planerar du en begravning helt utan kostnad tillsammans med våra personliga rådgivare. Du kan göra allt via telefon eller använda vårt planeringsverktyg här på vår hemsida, där är allt upplagt i tur och ordning med priser och med en mängd alternativ i varje steg.Känner du dig tryggare med att prata med oss personligen kan vi ordna ett hembesök, alternativt att du själv besöker oss i vår möteslokal på Storgatan 19 i Anderstorp. OBS! Bokning krävs. När vi på Fenix begravningsbyrå Gislaved fått in din beställning gör vi ordning en offert med ett fast pris som vi skickar till dig. Sedan går vi igenom allt tillsammans igen för att dubbelkolla så att allt är med.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Gislaved

Att arrangera en begravning i Gislaved behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vi på Fenix begravningsbyrå Gislaved jobbar helt efter dina egna önskemål och den avlidnes önskan om sin begravning så långt det är möjligt. Vi strävar alltid efter att avskedsceremonin ska bli så minnesvärd som möjligt genom att knyta an till den avlidnes liv och personlighet. Man kan använda sig av ett tema med personliga ting och blommor i speciella färger som skapar känslan av den person han eller hon var.

Det kan också vara speciell musik som den avlidne tyckte om eller genom att någon som kände den avlidne kan berätta något minnesvärt. Musik kan antingen framföras av en solist eller spelas upp på spotify.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Gislaved behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Gislaved

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning