Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Genarp

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Genarp.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Genarp vet att tiden efter man har mist en nära anhörig, är en av de svåraste stunderna i livet. Att ens tänka på och planera en begravning mitt i detta känslomässiga kaos kan kännas både svårt och omständligt. Du kan ordna med det du känner att du orkar med och lämna över resten till oss. Att ta farväl som man gör vid en begravning är en viktig del i sorgearbetet och det är viktigt att tillåta sig själv att sörja.

Vår vision är att finnas här för dig för att underlätta med din planering av begravningen och se till att allt det som känns svårt blir lite lättare för dig. Fenix Begravningsbyrå arrangerar alla typer av begravningsceremonier såsom kyrklig, borgerlig eller enligt det trossamfund du tillhör. Behöver du hjälp med bouppteckning kan vi ta hand om även det och allt det juridiska som hör till när någon går bort, om så önskas.

Fenix Begravningsbyrå i Genarp

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Genarp

Det är många saker man måste ta ställning till när man planerar en begravning. Vi kan hjälpa dig att lösa alla de praktiska saker som måste ordnas, som att boka, beställa och verkställa. Vår personliga rådgivare hjälper dig med allt från bokning av ceremonilokal till bokning av präst, borgerlig officiant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera. Vår representant finns med under hela ceremonin och ser till att dekorera ceremonilokalen plus se till att allt flyter på smidigt.

Fenix Begravningsbyrå Genarp erbjuder flera sätt att boka en begravning. Du kan tillsammans med våra rådgivare gå igenom allt steg för steg och boka via telefon. Alternativt boka på vår hemsida via vårt smidiga planeringsverktyg, där alla alternativ och priser är upplagda steg för steg. Uppstår det frågor kan du alltid ringa oss eller skicka ett mail, vi svarar så fort vi kan. Det finns också möjlighet att ordna ett hembesök eller att boka ett möte i vår möteslokal i Genarp.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Genarp

Att arrangera en begravning i Genarp behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Alla begravningar blir väldigt speciella och personliga eftersom alla individer är unika. När vi p Fenix Begravningsbyrå Genarp planerar en begravning utgår vi alltid ifrån den avlidnes önskan, om det finns någon. Dessa önskemål vävs ihop med de anhörigas tankar och idéer. Fenix Begravningsbyrå tror att våra begravningar blir så personliga för att vi alltid försöker förverkliga de önskemål som dyker upp under planeringen, om det är praktiskt möjligt.

Det kan vara svårt att komma på något särskilt som kan ge en personlig känsla men det kan vara så enkelt som att ha med ett fotografi på den avlidne som man sätter på kistan. Man kan låta någon sjunga den avlidnes favoritlåtar, som framförs av en duktig solist alternativt spelas upp på spotify. Tack vare våra duktiga präster och officianter brukar ceremonin bli mycket personlig när de med inlevelse berättar om den avlidnes personlighet och dennes liv.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Genarp behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Genarp

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning