Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Genarp

Trygg begravning och juridisk hjälp i Genarp – alltid fast pris

Genarp
Boka en tid
Vårt erfarna team hjälper gärna till
Ring oss

Fenix Begravningsbyrå i Genarp

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Genarp.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Genarp vet att tiden efter man har mist en nära anhörig, är en av de svåraste stunderna i livet. Att ens tänka på och planera en begravning mitt i detta känslomässiga kaos kan kännas både svårt och omständligt. Du kan ordna med det du känner att du orkar med och lämna över resten till oss. Att ta farväl som man gör vid en begravning är en viktig del i sorgearbetet och det är viktigt att tillåta sig själv att sörja.

Vår vision är att finnas här för dig för att underlätta med din planering av begravningen och se till att allt det som känns svårt blir lite lättare för dig. Fenix Begravningsbyrå arrangerar alla typer av begravningsceremonier såsom kyrklig, borgerlig eller enligt det trossamfund du tillhör. Behöver du hjälp med bouppteckning kan vi ta hand om även det och allt det juridiska som hör till när någon går bort, om så önskas.

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Genarp

Det är många saker man måste ta ställning till när man planerar en begravning. Vi kan hjälpa dig att lösa alla de praktiska saker som måste ordnas, som att boka, beställa och verkställa. Vår personliga rådgivare hjälper dig med allt från bokning av ceremonilokal till bokning av präst, borgerlig officiant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera. Vår representant finns med under hela ceremonin och ser till att dekorera ceremonilokalen plus se till att allt flyter på smidigt.

Fenix Begravningsbyrå Genarp erbjuder flera sätt att boka en begravning. Du kan tillsammans med våra rådgivare gå igenom allt steg för steg och boka via telefon. Alternativt boka på vår hemsida via vårt smidiga planeringsverktyg, där alla alternativ och priser är upplagda steg för steg. Uppstår det frågor kan du alltid ringa oss eller skicka ett mail, vi svarar så fort vi kan. Det finns också möjlighet att ordna ett hembesök eller att boka ett möte i vår möteslokal i Genarp.

Möteslokaler i Genarp

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress.

Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen.

På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.
Fenix begravningsbyrå

Våra alternativ

icon_urn-lightblue
Direktkremering

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

icon_dove-lightblue
Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Fenix begravningsbyrå