Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Falsterbo

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Falsterbo.

Vi på Fenix vet hur svårt det kan vara att tvingas ta tag i allt det praktiska när någon älskad familjemedlem går bort. Därför hoppas vi kunna vara ett stöd i en tid av sorg och kunna göra det svåra lite enklare.

Hos Fenix Begravningsbyrå i Falsterbo kan du få hjälp med att ordna en kristen, borgerlig eller annan religiös begravning i Falsterbo. Vill du inte ha en ceremoni just nu kan vi självklart hjälpa till med till exempel transporter och gravsättning. Vi har även kunniga medarbetare som hjälper till med arvskifte, bouppteckning och annan juridik.

Fenix Begravningsbyrå i Falsterbo

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Falsterbo

Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Falsterbo får du alltid kostnadsfri rådgivning. En personlig rådgivare hjälper dig med alla förberedelser och det praktiska runt begravningen. Som en extra trygghet kan vi också ha en representant på plats under begravningsceremonin, så att allt fungerar smidigt.

All planering kan skötas per telefon tillsammans med din rådgivare. Det finns också ett praktiskt planeringsverktyg på vår hemsida, där du och din familj i lugn och ro kan gå igenom alla alternativ. Vill du hellre träffa någon ansikte mot ansikte så bokar v gärna in ett hembesök hos dig i Falsterbo.

Fundera gärna i förväg på vilken typ av ceremoni ni vill ha och hur gravsättningen ska gå till. Och även på vilka delar av begravningen ni vill ta hand om själva – det viktigaste är att det är ni som bestämmer hur mycket eller hur lite hjälp ni behöver av oss.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Falsterbo

Att arrangera en begravning i Falsterbo behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Om det finns en uttalad sista vilja utgår vi från den, så långt det är praktiskt möjligt. Sedan kan man med fördel ha med inslag i ceremonin för att hylla den avlidne på ett så personligt sätt som möjligt. Ofta vill man lyfta fram det som bäst speglar den avlidnes personlighet och intressen. Ibland väljer de anhöriga att lägga särskilt betydelsefulla föremål på eller i kistan, eller att låta kistan vara dekorerad eller målad på ett visst sätt.

Säkert har ni egna tankar om hur man kan göra ceremonin unik. Ta gärna upp dem med oss, oavsett hur ”tokiga” de kan tyckas vara. På en begravning finns det ingenting som är fel, om det görs av kärlek och respekt för den bortgångne.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Falsterbo behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Falsterbo

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning