Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Fagersta

Varmt välkommen till oss på Fenix Begravningsbyrå Fagersta.

Hos oss blir du bemött med omtanke och lyhördhet, i en av livets svåra situationer. Här får du all hjälp och det stöd du behöver för att planera och genomföra en kyrklig eller borgerlig begravning. Vi har också gedigen erfarenhet av att arrangera begravningar inom övriga religiösa samfund.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Fagersta lyssnar på dina önskemål och du avgör själv hur mycket du vill ha hjälp med och vad du vill ta hand om själv. Vi kan också bistå med kunnig hjälp inom all juridik som uppstår när någon går bort.

Fenix Begravningsbyrå i Fagersta

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Fagersta

När du kontaktar oss på Fenix Begravningsbyrå Fagersta får du en personlig rådgivare som utan kostnad hjälper till att planera och boka präst, ceremonilokal, lokal för minnesstund och allt annat som behöver göras inför en begravning.

Du kan om du vill sköta allting per telefon tillsammans med rådgivaren. Men du kan också kombinera det med att ta hjälp av det planeringsverktyg du hittar här på vår hemsida. Vill du hellre träffas personligen kan vi självklart boka in ett hembesök hos dig här i Fagersta.

Fundera gärna i förväg på hur ni i familjen vill att begravningen ska se ut. Kyrklig eller borgerlig ceremoni, kremering eller jordbegravning? Vill ni ordna med en minnesstund efter begravningen?

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Fagersta

Att ordna en begravning i Fagersta behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Begravningar kan skilja sig mycket från varandra. Förr såg alla begravningar i princip ut likadant, men numera strävar många efter att försöka göra ceremonin så personligt utformad som möjligt. Och det finns många sätt att göra det på.

Vi har sett många varianter. En sånggrupp den avlidne var medlem i som sjöng på ceremonin, MC-fantastens familj som skapade blomsterarrangemang i form av motorcyklar, egenhändigt tillverkade och dekorerade kistor och mycket annat.

Dina personliga önskningar är viktiga för oss. Det är du och de andra anhöriga som kände den avlidne och som vet vilka intressen och vilken personlighet denne hade. Hur vill du göra för att hedra den avlidne? De finns inga idéer som är för ”tokiga” så länge det ligger omtanke och respekt bakom. Vi på Fenix Begravning Fagersta lovar att göra allt för att dina idéer ska bli genomförda.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Fagersta behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Fagersta

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning