Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Bara

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Bara.

Att slutgiltigt ta farväl av någon som man håller kär är förmodligen absolut det svåraste man kan vara med om här i livet. När sorgen känns som svårast ställs det samtidigt krav på oss att ta tag i saker som måste ordnas inför en begravning. Vi på Fenix Begravningsbyrå vet också att en begravning är en del av sorgeprocessen. Därför vill vi avlasta och hjälpa dig att anordna en så vacker och personlig begravning som möjligt.

Vi är en modern begravningsbyrå med ett nytänkande, som kan hjälpa till att arrangera en personlig begravning oavsett trosuppfattning. Vi arrangerar alla typer av begravningar, kyrkliga begravningar ledda av en präst, borgerliga med valfri officiant eller en ceremoni enligt annan religions ordning.

Fenix Begravningsbyrå i Bara

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Bara

Det är mycket som ska ordnas och planeras inför en begravning och vi ser som vår främsta uppgift att ta hand om det som du inte vill eller orkar med. Det vi gör bland annat är att se till att allt beställs och bokas, från präst, ceremonilokal, program, till blommor och kista.

Det kan vara skönt och tryggt att vända sig till någon som vet vad som ska göras i denna stund så att inget glöms bort. Hos Fenix Begravningsbyrå Bara är det kostnadsfritt att få hjälp av en personlig rådgivare. Men du kan även gå in på vår hemsida och använda dig av vårt planeringsverktyg och planera i lugn och ro tillsammans med din familj.

Tycker du det skulle kännas bättre med ett personligt möte kan vi göra hembesök eller ordna ett personligt möte i vår möteslokal på Storgatan 5 i Staffanstorp.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Bara

Att ordna en begravning i Bara behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Alla vill naturligtvis att avskedsstunden ska bli så minnesvärd som möjligt. Därför kan det vara bra att fundera på hur vi ska skapa ceremonin för att få fram känslan av den avlidne, vem han eller hon var i livet. Har ni några idéer och önskemål så ta gärna upp det med oss, hur udda det än tycks vara. Ett vanligt inslag i ceremonin är att låta en solist sjunga en eller flera favoritsånger eller att någon berättar om den avlidne och dennes liv.

Alla vill ta avsked på olika sätt och vi på Fenix Begravningsbyrå Bara gör vårt bästa för att uppfylla era önskemål så länge det framförs respektfullt. Det finns inte två begravningar som är lika, och det beror naturligtvis på att en begravningsceremoni är väldig personlig. Därför är det inget som är rätt eller fel i det här sammanhanget.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Bara behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Bara

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning