Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vi är verksamma över hela landet

Vi som hjälper dig i Aneby
Charlotte Runius
Charlotte Ceder
Alexandra Scheider
Aneby, Aneby

Klicka här för att beställa minnesgåva

Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.6 / 5.0 på 428 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Aneby

När någon nära anhörig eller en kär vän tas ifrån oss är det lätt att tappa fotfästet. Sorgen efter en anhörig kan ta sig många uttryck och är en av livets mest omvälvande upplevelser. Vi är alla olika rustade i livet att bemöta sorger och kriser. Mitt i sorgen kan det kännas både tungt och omständligt att ta tag i och arrangera en begravning och allt som måste ordnas kring ett dödsbo. Vi vill hjälpa dig och se till att allt det som känns svårt att blir lite lättare för dig. Hos oss får du råd och hjälp att lösa alla praktiska frågor av en personlig rådgivare när du planerar en begravning. Vi kan hjälpa dig med bokning av ceremonilokal, präst, borgerlig officiant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera. Du bestämmer själv hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med. Vi arrangerar begravningar enligt kyrkans ordning, borgerliga ceremonier eller enligt annan religions traditioner.

Fenix begravningsbyrå i Aneby

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det finns flera sätt att planera en begravning och du väljer det som passar dig bäst.

  • Du kan kostnadsfritt planera allt tillsammans med en av våra personliga rådgivare per telefon, där du får råd och tips steg för steg.
  • Ett annat bekvämt sätt är att använda vårt planeringsverktyg här på vår hemsida. Där finns allt upplagt med alternativ i varje moment. Du och din familj kan i lugn och ro titta igenom alternativen och diskutera alltsammans innan ni bestämmer er.
  • Känns det bättre att planera med en representant som personligen som hjälper dig, då kan vi göra ett hembesök.
  • När vi har fått in din beställning till vårt kontor så kontaktar vi dig och går tillsammans igenom hela beställningen steg för steg så att allt blir rätt. Vi skickar sedan en offert för godkännande, inget är bindande förrän du har skrivit under offerten.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Aneby

Att ordna en begravning i Aneby behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Särskilda önskemål

För att sätta en personlig prägel på begravningsceremonin och få fram känslan av den avlidne behöver vi din hjälp. Berätta för oss om den avlidne, och har du några idéer kring ceremonin är det alltid välkommet. Ett vanligt inslag är att en solist sjunger en favoritlåt alternativt att man spelar upp låten och att präst, vän eller anhörig berättar om den avlidne och dennes liv.

Alla familjer tar farväl på sitt eget sätt och en del familjer vill ha stora begravningar med många gäster medan andra vill samlas i all enkelhet med den närmaste familjen. Ingetdera är varken rätt eller fel, bara det känns rätt för dig och din familj.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Aneby behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Aneby

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

eller

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning