Ordna begravning i Lund


Planera och beställ begravningen på ett okomplicerat, tryggt och bekvämt sätt, med hjälp av våra erfarna begravningsrådgivare, via telefon och internet eller personligt möte. Vi är begravningsbyrån som anpassar oss efter era önskemål.


Alternativet för begravningar i Lund


FENIX begravningsbyrå Lund grundades för att erbjuda begravningar till anhöriga på ett okomplicerat och tryggt sätt. Vi kombinerar många års yrkeserfarenhet från begravningsbranschen med moderna arbetssätt och kan på så sätt erbjuda identiska produkter och tjänster som övriga begravningsbyråer med då till ett betydligt lägre pris. Vi på FENIX begravningsbyrå Lund är övertygade om att en vacker begravning inte behöver vara onödigt dyr. Du bokar enkelt och bekvämt via internet, telefon eller personligt möte. Ring oss på 020-82 82 82 eller besök oss på Lundagårdens blomsterhandel.

Besöksadress: Fenix begravning, Lundagårdens blomsterhandel, Kyrkogatan 17, Lund

Läs mer Om Fenix
skd
Konventionell byrå
(standard begravning)

från 16 350 kr**

** jämfört med Fonus priser Stockholm 2017


Så ordnar du begravning med Fenix i Lund

Fenix begravningsbyrå ordnar allt det praktiska före, under och efter begravningen

1Direkt efter dödsfallet
(första veckan)
Fundera igenom hur ni vill ta avsked. Utgå gärna ifrån våra förslag här på Fenix hemsida och diskutera med familjen. Kontakta Fenix för att få gratis rådgivning samt för att boka tid och plats för begravningen.


2Före begravningen
(1-3 veckor)
Önskas en dödsannons så hjälper Fenix er med design och kontakter med tidningar. Annonsen publiceras ca 2 veckor innan begravningen. Tillsammans planerar vi sedan begravningen och ni väljer kista, urna, blommor, program, förtäring etc. Med officianten bestämmer ni själva ceremonin.

3Begravningen
(inom 4 veckor)
Innan ceremonin så ställs lokalen iordning enligt önskemål. Under ceremonin så mottages och bistås gäster och program delas ut. Efter ceremonin ställs ceremonilokalen iordning till ursprungligt skick och blommor hanteras. Önskar ni hjälp från Fenix så ordnar våra representanter allt det praktiska.


4Efter begravningen
(inom 3 mån)
Begravningen följs av jordfästelse av kistan eller kremation. Vid kremation sker askspridning eller urn-gravsättning några veckor senare. Fenix representanter sköter allt enligt önskemål. En bouppteckning hålls inom 3 månader från dödsfallet – Fenix hjälper er vid behov.


Våra begravningsentreprenörer i Lund


Vi på FENIX Begravning har lång erfarenhet av begravningsarbete i Lund. Våra kvalificerade begravningsentreprenörer är enkla att ha med att göra, trygga och effektiva i sitt arbete. Du får alltid en personlig kontakt och tack vare vårt gemensamma IT-stöd kan vi alltid hjälpa dig, även om just din begravningsentreprenör inte är anträffbar. Läs gärna mer om Fenix eller ring oss på 020-82 82 82.

Charlotte Runius

Noora Garcia

Anna Bergwik


Begravningsplatser i Lund


I Lund med omnejd finns många vackra ceremomilokaler och begravningsplatser med både religiös och borgerlig ordning, men det går självklart bra att bli begravd var man vill i landet. Många önskar att få vila tillsammans med nära och kära, nära anhöriga som lätt ska kunna besöka gravplatsen, eller vid barndomshemmet. Vi kan också ordna så att gravsättningen kan ske utomlands.


Därför väljer många fenix


Okomplicerat

Färdiga förslag
Via telefon, dator eller möte
Telefontid alla dagar 08-20

Tryggt

100-tals nöjda kunder varje år
30 år med god samlad erfarenhet
100% kvalitetsgaranti

Prisvärt

Halva priset mot en konventionell byrå
Tydlig kostnadsöversikt
Fasta priser