Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravning i Stockholms Län

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Stockholm!

Något av det tuffaste man kan vara med om i livet är att mista någon man älskar. Det finns inga recept eller metoder på hur man tar sig igenom sorgearbetet och det finns inga genvägar. Sorg är en naturlig reaktion som vi alla måste ta oss igenom. Den smärta du känner är ett bevis på hur mycket den avlidne har betytt för dig och sorgen och saknaden är ett bevis på den kärlek du har till den du saknar.

Vi vet att det inte är lätt att i denna stund av känslomässig turbulens börja planera en begravning. Men vi vet också att en begravning är en viktig del i sorgeprocessen. Därför finns vi här för att hjälpa dig igenom alla svåra beslut som måste fattas när en nära anhörig eller vän gått bort. Vi hjälper dig med att lösa både praktiska och juridiska frågor. Vi arrangerar personliga och minnesvärda ceremonier enligt Svenska Kyrkans ordning eller borgerliga begravningar. Tillhör du ett annat trossamfund? Vi har en lång erfarenhet av att arrangera olika typer av religiösa ceremonier.

Fenix begravning i Stockholms Län

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Vi på Fenix finns här för dig under hela processen och vi ser till att begravningen blir precis så som du önskar. Under ceremonin finns en representant från Fenix som stöttar dig, tar emot alla gäster, dekorerar runt kistan, städar upp efteråt i kyrkan och säkerhetsställer att allt går som planerat.

Vi erbjuder flera sätt att planera och boka en begravning. Du kan sitta hemma i lugn och ro tillsammans med din familj och titta igenom alla alternativ i vårt planeringsverktyg på hemsidan. När du bokar på hemsidan har du full kontroll över priser och där allt finns upplagt steg för steg. Vill du boka allt med en personlig rådgivare som hjälper dig under samtalets gång så går det också utmärkt. Det tredje alternativet är ett personligt möte där vi tillsammans diskuterar och planerar begravningen antingen i ett hembesök eller på vårt kontor.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Stockholms län

Att ordna en begravning i Stockholms län behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vi eftersträvar att en begravningsceremoni ska vara så varm, minnesvärd och så personlig som det bara går. Hade den avlidne några egna önskemål med sin begravning? Då bör det ligga till grund för planeringen. Berätta för oss om du har några idéer eller önskemål. Vi strävar efter att vara den mest nytänkande, flexibla, lättillgängliga och serviceinriktade begravningsbyrån som möjligt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Stockholms län behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Stockholms län

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning