Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 512 kundomdömen

Fenix begravning i Stockholms Län

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Stockholm!

Något av det tuffaste man kan vara med om i livet är att mista någon man älskar. Det finns inga recept eller metoder på hur man tar sig igenom sorgearbetet och det finns inga genvägar. Sorg är en naturlig reaktion som vi alla måste ta oss igenom. Den smärta du känner är ett bevis på hur mycket den avlidne har betytt för dig och sorgen och saknaden är ett bevis på den kärlek du har till den du saknar.

Vi vet att det inte är lätt att i denna stund av känslomässig turbulens börja planera en begravning. Men vi vet också att en begravning är en viktig del i sorgeprocessen. Därför finns vi här för att hjälpa dig igenom alla svåra beslut som måste fattas när en nära anhörig eller vän gått bort. Vi hjälper dig med att lösa både praktiska och juridiska frågor. Vi arrangerar personliga och minnesvärda ceremonier enligt Svenska Kyrkans ordning eller borgerliga begravningar. Tillhör du ett annat trossamfund? Vi har en lång erfarenhet av att arrangera olika typer av religiösa ceremonier.

Fenix begravning i Stockholms Län

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Vi på Fenix finns här för dig under hela processen och vi ser till att begravningen blir precis så som du önskar. Under ceremonin finns en representant från Fenix som stöttar dig, tar emot alla gäster, dekorerar runt kistan, städar upp efteråt i kyrkan och säkerhetsställer att allt går som planerat.

Vi erbjuder flera sätt att planera och boka en begravning. Du kan sitta hemma i lugn och ro tillsammans med din familj och titta igenom alla alternativ i vårt planeringsverktyg på hemsidan. När du bokar på hemsidan har du full kontroll över priser och där allt finns upplagt steg för steg. Vill du boka allt med en personlig rådgivare som hjälper dig under samtalets gång så går det också utmärkt. Det tredje alternativet är ett personligt möte där vi tillsammans diskuterar och planerar begravningen antingen i ett hembesök eller på vårt kontor.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Stockholms län

Att ordna en begravning i Stockholms län behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Personliga önskemål

Vi eftersträvar att en begravningsceremoni ska vara så varm, minnesvärd och så personlig som det bara går. Hade den avlidne några egna önskemål med sin begravning? Då bör det ligga till grund för planeringen. Berätta för oss om du har några idéer eller önskemål. Vi strävar efter att vara den mest nytänkande, flexibla, lättillgängliga och serviceinriktade begravningsbyrån som möjligt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Stockholms län behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Stockholms län

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning